STF Malmö Ohboy Hotell

Adress: Lilla Varvsgatan 24, 211 75 Malmö
Område: Malmö (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 19 av 21 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(19 av 21rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 2,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Bästa läget för en cykel-weekend i Malmö

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige tis 24 maj 2022)
“Spenderade en kort helg i Malmö med cykling och öltips-promenad på schemat. Fantastiskt bra att kunna hyra en extra cykel till rummet utöver den som ingår i rumspriset. Små smidiga och otippat snabba cyklar tog oss kors och tvärs genom stan hela helgen. Rummen är super trevliga med allt man kan behöva för 2 personer! Grymt bra läge och extra trevligt att kunna sitta utanför och imponeras av skateparkens åkare!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Info belägenhet rumsnummer.

Rekommenderad av Lasse Helgesson, Sverige (Sverige fre 20 maj 2022)
“Vid ankomst var vi tvungna att gå runt byggnaden för att så småningom hitta att det fanns rum även på baksidan ( innergård). Det hade varit bra om det satt en skylt på gaveln med hänvisning till baksidan . Vi hade rum 122 och på gaveln slutade rumsnumreringen med 121”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Familjesemester i Malmö

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tis 19 apr 2022)
“Vi trivdes bra i vårt "lilla hus" i Malmö. Det fanns det som behövdes och boendet var mysigt med hängmatta och allt! Det var kallt på nederbotten så ett extra element hade suttit fint. I övrigt väldigt nöjda med vår vistelse!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

surrealistiskt

Ej rekommenderad av "Ufot", Sverige (Sverige ons 27 okt 2021)
“I frågorna ovan finns tex inte Vet ej! Har bott på vandrarhem sedan 1970 talet, ett trevligt sätt att möta andra människor och bo enkelt och därmed billigt! Jag alt familjen "alltid" varit medlem i STF! Detta var inte trevligt, service var fanns den? Klev in ett "kliniskt" rum där spindlarna sprang över golvet, höll säkert en del annat borta. En tung odör av kloaklukt vilade över min natt som var ända tid i rummet! Har bott på Rönngatan kontinuerligt sedan 201, centralt enkelt att ta sig till ifrån Stationen alt Triangeln. Där fanns både självhushåll eller "hotell" rum ink allt. Min dotter som var med mig när jag lämnade in mina prylar på efm fick samma känsla som jag att nästa steg för STF är typ de Japanska "tubrören" som man kryper in i. Som frågan nedtill "Hur fick jag känne..." ringde Rönngatan och blev då hänvisad dit ut i ödsligheten i Västra Hamnens Kafka värld, sicc...”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 1 av 5

Modern loftlägenhet nära Sydkustleden

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Effektivt boende i Västra hamnen Malmö. Pentry, badrum och sängar jättebra. Saknades ”garage” för cyklarna. Ordnades tillfälligt genom telefonkontakten. Och hjälpsam städpersonal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Bra koncept men undermålig utformning

Ej rekommenderad av /jan, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Konceptet med lägenheter i markplan och rummen utrustade med cykel är bra. Ett modernt hus i alldeles nybyggda Västra hamnen borde vara inte bara intressant utan också väl utformat. När det fanns en lång rad brister i själva rummet/lägenhetens utformning blir helhetsomdömet mycket dåligt, speciellt då priset var högt, 1 390 kr för två, ingen frukost. Ursäkta den långa recensionen, men det finns förvånande många skäl! Vi bodde i ett handikappanpassat rum. BRANDFILT saknades trots att det ska finnas enligt brandskylten på rummet. När man nu marknadsför sig själv som cykelhotell är det märkligt att dubbelrum bara har en (1) cykel på rummen. En extra kostade extra. En av två speglar på dörren var trasiga. Hängaren där köksredskap var upphäng var kraftigt böjd. Belysningen var undermåligt dålig. Sänglamporna hade dessutom en konstruktion som inte gjorde det möjligt att rikta in dem dit man ville. Badrummet hade ett stort fönster under taket. Om någon gick i badrummet på natten lyser spottarna direkt in på en av bäddarna. Instruktionen till låsmekanismen för ofullständig. Inga sängbord. Extremt dålig akustik (rå betong). Stolar utan ändamålsenliga tassar som gjorde att de lät väldigt mycket. Svårhanteriliga rullgardiner som faktiskt saknade något att dra ner dem mer (lösa klämmor på två av tre av dem). Ingen karta över Malmö – det finns gratis cykelkartor, varför inte en sån på varje rum!? ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

5 nätter

Rekommenderad av Britt, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Bra funktion, bra läge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Very nice designe building and a nice ne...

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna sön 08 aug 2021)
“Very nice designe building and a nice neighborhood. Staying more than 2 nights is recomended otherwise a hotel or hostel is more comfortabele. The bike with the room is a dealmaker. One does have a bike right away.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Cykelhotell?

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige fre 04 jun 2021)
“Inte helt nöjda med cyklarna. Inga lyktor och inga reflexer vilket inte var så roligt på kvällen och dessutom olagligt. Cykelkorg och lånehjälm hade också varit användbart. Om man nu ska kalla sig cykelhotell så kanske det borde ingå två fria cyklar per lägenhet. Oftast är man väl minst två i lägenheten. Lägenheten är vi dock nöjda med trots att det saknades en brödkniv. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.