STF Station Linné

Adress: Skogsby 161, 386 93 Färjestaden
Område: Öland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 89% 32 av 36 rekommenderar (13 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(32 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Härlig frukost!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Fräscht och bra, rum med egen toalett & dusch, fräscht kök, mycket bra frukost med lokalproducerade varor. Upplevde rummet som lite sterilt och personligen hade jag hellre haft gemensam toalett & dusch och ett lägre pris. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jättefint boende men reagerar på att det...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Jättefint boende men reagerar på att det är dyrt för att vara ett "alternativ" till hotell. Man får ju ändå betala extra för linne, frukost och städning. Så synd att det drar åt att inte funka som alternativ längre för folk utan mycket pengar. 😟”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Över förväntan

Rekommenderad av Artnördarna, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Fräscha, fina rum. Trevliga och välutrustade gemensamhetsutrymmen. Utmärkt läge för utflykter. Vi trivdes mycket bra under vår vistelse och har redan rekommenderat boendet till våra bekanta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge men inget mer

Ej rekommenderad av Tjej30, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Rummen var små, lyhörda och väldigt omysiga, känns som att man sover i en billig barack. Den ena sängen var så kort att jag som är 1,60 slog fötterna i väggen hela natten. Fruktansvärt varmt inomhus och det går ej att vädra mer pga flugor. Kök och gemensamma ytor var bra och fräscha, och det fanns en stor trädgård med bra bord att sitta på med fin utsikt över Ölandsbron. Tänkte att det skulle vara fint att bo vid alvaret men det var långt att gå över odlad mark och skog innan man kom fram till nåt alvar. Träffade inte personalen då man kunde checka in med en kod man får i förväg. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bombus

Ej rekommenderad av bog, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Förvånande att nybygget (boendet, ca 27 rum) inte är anpassat för friluftsliv. Klev in i hytten, dvs rummet, och fick en känsla av finlandsfärjan. Inget fungerar i rummet, var ska jag ha mina böcker, kläder för ombyte? leriga kängor? Det gemensamma köket, ombyggnad av Station Linne´, kan inte klara 27 personer, och knappast det dubbla. Tallrikar, bestick, finns inga vanliga köksskåp för. De finns i under en stor bänkskiva, och helt öppna. ÖVRIG INFORMATION Fick kännedon om STF på 70-talet då jag arbetade på den Naturvetenskapliga stationen i Abisko. Hade bl.a. blomstervandringar med gäster på Turiststationen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hitta till boendet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 jun 2021)
“Boendet nås via grusvägen på baksidan av station Linné förbi de blå husen, boendet ligger i de röda barackerna ingång via nordsidan eller västsidan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

För samma kostnad, eller till och med lä...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 jun 2021)
“För samma kostnad, eller till och med lägre, kan man få ett bra hotellrum. För den rumsstandard ni erbjuder måste priset vara rejält mycket lägre. Men även till ett lägre pris, två personer, några resväskor och det gick knappt att röra sig i rummet. Vill gärna gynna STFsom gör mycket bra men detta kändes inte ok, trots att det är nytt och har ett fint läge. Det fanns inte ens en sänglampa över den ena sängen. Myggnätet i fönstret var för grovmaskigt och släppte igenom myggen... Det finaste med anläggningen var entren med böcker och shop samt frukostrummet. Utomhusmiljön borde ni också göra något åt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Intressant utgångspunkt

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige sön 13 jun 2021)
“Rummen är sma men ok. Allt fungerade bra. Vårt rumsfönster var i skuggan men det var jättevarmt i rummet för att det nya byggnaden är en container. Hur som helst rekommanderar vi det för att det var väldigt intressant att möta forskare och anläggningen ligger direkt på stora alvaret. Maria var super trevligt och hjälpsam. Blommor stod på varje bord, allt var snyggt och bra städad. Bara med frukostrummet (inglasad altan) var det kanske oisolerad och ibland för varmt att sitta in. Men utomhus kunde man alltid och överallt sitta på mysiga platser. STF Porten till Alvaret ligger underbart med utsikt över Kalmarsund, det är inte långt till Färjestaden eller Capellagården, om man ska simma har man badplatser i närheten. Det är bra att börja vandra direkt framför dörren eller utforska ön.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfekt läge

Rekommenderad av Gun, Sverige (Sverige lör 05 jun 2021)
“För ett besök på södra Öland är boende på Station Linné perfekt. Nära till allt. Dessutom fin promenadslinga alldeles utanför knuten. Fin liten butik, yrevlig personal och toppenfrukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En lång helg i maj

Rekommenderad av Karbeck, Sverige (Sverige lör 05 jun 2021)
“Vi kom efter receptionen hade stängt. Informationen vi hade fått var tydlig men fattade instruktioner om vilket hus och vilken dörr gällde. Lägg till en karta! Annars var allt perfekt! Trevliga personal, otroligt fint kök och matsal, och en fin och fräsch frukost. Rummen är små men med privat dusch och toilet. Läget är vacket. Vaknade till fågelsång i mängd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.