STF Ransbysätern

Adress: Ranbysätern, 68060 Sysslebäck
Område: Värmland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 25 av 25 rekommenderar (12 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(25 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Andra året i rad - och vi hoppas det fortsätter

Rekommenderad av Klara, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“I år besökte vi Ransbysätern för andra året i rad och vi älskar det! Är en familj med 2 barn (3 och 7) som uppskattar naturen, djuren och samtalen med de som jobbar på Sätern. Det är en underbar plats och helt unikt boende! Rekommenderar det över allt annat och längtar redan efter nästa sommar och hoppas att få träffa Ronny och Jimmy där igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bovärden Jimmy är en klippa. Fråga honom...

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Bovärden Jimmy är en klippa. Fråga honom om råd ifall det är saker du undrar över eller problem du behöver lösa; han har svar på det mesta. Boendet är enkelt -- precis så som beskrivningen anger -- men fullt användbart. Påminde mig en del om barndomens somrar i morföräldrarnas sommarstuga. Lite som kan vara bra att veta: - Det finns en central jordkällare, om du har saker som behöver kylförvaring, men planera din meny som om du skulle bo i tält. Uteduschen fungerade bättre än vi hade vågat hoppas. - Det solvärmda vattnet gjorde duschen till en väldigt behaglig upplevelse (under förutsättning att du accepterar att duscha näck mitt i hagen). - Stanna gärna ett par dagar, för att komma in i lunken och lära känna djuren (framför allt de kringströvande getterna). - Ta med en frysväska -- gärna en som kan drivas elektriskt och klarar hemfärden. Då kan du forsla hem plockade bär och säterns goda getostar. Lite som kan vara bra att veta om vårt boende i Blåkulla: - Två av sängarna ingår i en våningssäng. Bredden är ca 120 cm, så ta med extra bred lakan eller två vanliga som du lägger om lott. - Under den tredje sängen finns stugans egen jordkällare. Men den var svår att komma åt eftersom sängen är fast. - Stugans vattenpump fungerade inte, så vi hämtade varje dag två vattendunkar från det centrala tappstället. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kan inte bli bättre!

Rekommenderad av Lord Magnes , Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Ransbysätern har blivit en av mina favoritplatser i hela världen! Jag har varit där några gånger tidigare och varje besök har blivit bättre än det förra! Den här gången tog jag med mig några av mina bästa vänner och fastän de redan hört mig tala så gott om sätern blev de alla positivt överraskade! Vacker miljö/natur, vackra solnedgångar, härligt lugn, mysiga djur, världens godaste kôlbullä, mysiga stugor och sist men inte minst personalen! Fantastiska människor är de, duktiga, mysiga, välkomnande, trevliga, generösa osv osv! Och är man där så ofta att man lär känna dem lite upptäcker man fler och fler kvaliteter! Så även detta besök blev en toppenupplevelse! Vi kommer mer än gärna tillbaka!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackraste platsen

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Lugn och vacker plats för att komma till ro och njuta att tystnaden, naturen, ta en kaffe. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt

Rekommenderad av elwis, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Fantastiskt boende långt ifrån vardagens stress och press. Trevligt bemötande och god service på alla sätt från personal där hjälpsamhet är ett ledord. Ett riktigt Edens Lustgård för den som behöver ta en paus i vartdagen och komma till ro i avskild natur under några dagar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Getingar

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Getingbo på dasset som resulterade i två sting. Personalen skojade bort det hela och hade inget intresse att åtgärda problemet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rehab för själen

Rekommenderad av Ina, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Utsikten från stugorna är helt magiskt. Vilken lycka att få sitta där uppe och lyssna på fåglarna och getter som strosar lösa omkring. Laga mat över öppen eld i sällskap med två underbara och sällskapssjuka hästar. Helt underbart att få vara så nära djuren och naturen. Väldigt trevlig personal. Vill man bara vara, så rekomenderar jag en vistelse på sätern.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt fin miljö och standard väl ö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Fantastiskt fin miljö och standard väl överensstämmande med beskrivning- enkelt, men så vackert! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En oas!

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Ransbysätern är mitt favoritvansrarhem. En obetalbar miljö. Tystnaden, naturen, avskildheten. Sen är bemötandet något alldeles extra. Man blir väldigt väl omhändertagen. Jag mejlade STF om det för några år sedan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Familjevistelse i Ransbysätern

Rekommenderad av Klara, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vi hade ne fantastik upplevelse i Ransbysätern. Naturen och tystnaden är oslagbar och servicen det bästa vi upplevt på ett vandrarhem. Personligt och vänligt! Barnen trivdes i fäboden och uppskattade närheten till djur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.