STF Lysekil Villa Bro

Adress: Mellberg 111, 45494 Brastad
Område: Bohuslän (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 40 av 40 rekommenderar (13 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(40 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Sängkomfort

Rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Sängen var alldeles för mjuk!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Vilken service!

Rekommenderad av Glad gäst, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Jag behövde checka in tidigare än incheckningen började. När jag hörde av mig till Villa Bro och frågade om detta gick bra bemöttes jag av en supertrevlig service och personalen såg till att mitt rum var klart i tid för min tidiga ankomst. Detta uppskattade jag väldigt mycket och väl på plats möttes jag av trevlig personal. Så härligt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Nice experience

Rekommenderad av Wim, Nederländerna (Nederländerna tor 12 aug 2021)
“We arrived at the villa after a long 5 hour drive. Upon our arrival we immediately experience a warm welcome of the staff who were very helpful. We got a nice spacious room with its own shower and toilet. The venue is conveniently located in the vicinity of Lysekil and the Smögen. We enjoyed our 3 day stay at the villa. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Karin , Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Mysigt och genuint. Vi hade ett av de enkla rummen med gemensam bad och toalett vilket funkade utmärkt. Litet men trevligt rum. Trevlig och hjälpsam personal. Huset andades gammaldags charm. Vi kommer gärna tillbaka. Det ända vi saknade var ett gemensamt kök. Men det fanns kyl och frys samt vattenkokare att använda ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fint boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Trevligt vandrarhem, hjälpsam personal, bra middag i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Personligt mysigt vandrarhem

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige ons 21 jul 2021)
“Rent, mysigt , familjärt, fräscht och trevligt vandrarhem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Heja Sverige

Rekommenderad av Team Greenstone, Sverige (Sverige mån 28 jun 2021)
“Vi hade en fantastisk kväll på Villa Bro. En storbildsskärm visade EM-matchen Sverige-Polen och ett härligt gäng var samlat trots pandemi-tider (vi höll avstånd och var delvis utomhus). Tillsammans med öl och pizza firade vi Sveriges seger. Efter en fin frukost dagen efter blev det bad i Vrångebäck och sedan geocaching i Sotenäs kommun. Tack för ett utmärkt boende och trevlig service. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Toppenbemötande på trevligt boende

Rekommenderad av Siiraku, Sverige (Sverige ons 16 jun 2021)
“Familjär stämning med god service. Sköna sängar och riktigt bra frukost. Bra badrum med dusch på rummet. Synd att det inte fanns pentry med kokplattor. Gärna tidigare frukostmöjlighet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Fint boende med trevlig service

Rekommenderad av Cilla och Göran, Södertälje , Sverige (Sverige lör 12 jun 2021)
“Villa Bro bjöd på ett supertrevligt boende. Så mysigt beläget på landet i en vacker byggnad. Rummet var jättefint med sköna sängar. Vi blev varmt välkomnade och omhändertagna av Claes som driver vandrarhemmet. Dit vill vi gärna åka igen och vi kan bara rekommendera andra att göra ett besök.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

supertrevligt bemötande, god frukost med...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 nov 2020)
“supertrevligt bemötande, god frukost med bröd o kaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.