STF Karlskrona Kronohäktet

Adress: Bastionsgatan 14, 37132 Karlskrona  visa karta
Område: Blekinge (Vid kusten)
Gästbetyg: 91% (21 av 23 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(21 av 23rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Jättefint boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 okt 2020)
“Jättefint boende men möjligen lite små köksutrymmen för dessa tider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ensamma i häkttet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Vi fick först ett sms med en kod till ett nyckelskåp då boendet var obemannat. Strax efter kom en annan kod då den första var gel. Vi använde först den senaste koden o kämpade för attt öppna skåpet men inget hände.Då provade vi den första koden som fungerade. Vi mötte en person på toa annars tomt. Saknade frysfack i kylen till våra frusklampar. Olustigt att ytterdörren till häktet var olåst hela dygnet. Vacker central plats men tyvärr mkt opersonligt. En matt räckte!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Värme

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Eftersom fönstren inte kunde öppnas blev nätterna väl varma. Det var svårt att få kontakt med receptionen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra läge i Karlskrona

Rekommenderad av Bengt med familj, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Mycket bra läge i Karlskrona med nära till allt; Marinmuseum, Stumholmens utmärkta bad med hopptorn, Aspöfärjan samt centrum med restauranger och andra sevärdheter på Trossö. Bilparkering inom 3 min gångväg. Fräscha rum, bra gemensamt kök o toaletter/dusch. Utmärkt frukost i bottenvåningen. På återseende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Firar min 60 års dag genom att hemestra ...

Rekommenderad av Monika, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Firar min 60 års dag genom att hemestra med mina ungdoma.. Ätit lunch på häktet. Åt frukost på Hotel. Känns som vi var bortresta Hoppas att de får underlag för att kunna hålla öppet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

DÅLIGT: *Ingen möjlighet att frysa kylk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“DÅLIGT: *Ingen möjlighet att frysa kylklampar *Allt för litet gemensamhetskök *Mycket otydlig källsortering *Ofta överfullt i kökets källsortering *Svåra dörrlås eller om det berodde på nycklarna... *Allt för få toaletter BRA: *Fantastisk miljö att få bo i *Roligt att man behållit celldörrarna *Läget vid vattnet ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det är inte rätt att skriva en recension...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Det är inte rätt att skriva en recension under under rådande förhållanden. Det är svårt att kunna göra en riktig bedömning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

trevligt, rent och fräscht

Rekommenderad av S, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Rent, fräscht, nyrenoverat. Jättebra läge! Lite tunga dörrar som smällde ordentligt och var svåra att låsa/öppna men antar att det har med byggnadens tidigare användning att göra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

kronohäktet

Rekommenderad av per nilsson, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Ett annorlunda boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boendebetyg.

Rekommenderad av Per-Arne, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Tyckte att rummet var svalt och behagligt. Sängen var kanske i minsta laget för mig. Boendet i sig var välskött och i fint skick.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.