STF Uddevalla/ Gustafsberg

Adress: Gustafsberg 413, 45191 Uddevalla
Område: Bohuslän (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 12 av 12 rekommenderar (5 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(12 av 12rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Feedback sommarvistelse på vandrarhemmet Gustafsberg

Ej rekommenderad av ASK, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Rum - mycket små rum. Dåligt med förvaring och inte ens tillräckligt med krokar. Det blev olidligt varm på rummet. Borde finnas fläktar att låna. Hakar för att ställa upp fönster saknades (fanns på ett fönster bara) - vilket gjorde att fönster slog igen om det kom en plöstlig vindpust från havet. - Oerhört lyhört och dörrar slår hårt igen hela tiden. Dåligt nattsön! Borde kunna fixas med dörrstopp/dämpare av något slag. Köket - var olidligt hett så gick inte att vara där inne utan att få vörmeslag. Inga fönster gick att öppna. Mycket jobbigt att laga mat och eftersom det var så varmt därinne (typ som en bastu) gick det inte att sitta inne under de varmaste dagarn + att det var fint väder ute och alla ville sitta ute. Fanns en uppsjö av bord i matsalen men bara två bänkar med bord utanför huset - vilka blev upptagna direkt. Vi fick sitta på en vanlig parkbänk flera gånger med maten knäna och eftersom bänkarna var böjda gick det inte att ställa glas eller någon annan skål el så där. Mycket opraktiskt. Det behövs AC eller flera fläktar till köket under sommartid och fler sittplatser ute med bord - som är avsedda för vandrarhemsgäster (bör märkas) - eftersom även dagsturister gick och och satte sig vid dessa bord. - stort tryck med folk och efterfrågan på utrymme i kyl från gäster samt båtgäster (?). Helt fullt i kylar och folk fick inte plats med sina saker. Endast en stor och två små (i pelare). Behövdes en stor kyl till. - övriga faciliteter bra - toa dusch, allrum. Rent. Service/Övrigt Det var unga mycket gulliga personer i receptionen, men de kunde inte svara på eller hjälpa till med nästan något jag frågade om. Också dålig bemannning. Stängt mellan 11-16 på dagen. (öppet 9-11 och 16-18). Tycker det skulle kunna utvecklas - det kan t ex finnas saker att låna (el ev hyra) i receptionen - som bouleklot, badmintonrack, krabbfiskesaker Kartor med utsatta vandringslingor fanns. Vi gick ett par av dem. Men kartan skulle behöva ha en skala och längd på slingorna behöver anges. I övrigt en mycket fin miljö och fina bad och vi hade tur med vädret. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Noll ljud eller ljusisolering

Ej rekommenderad av Trött, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Vi bodde i sjöstugan, det lilla huset precis vid havet. Allt var mycket vackert men tyvärr hopplöst svårt att sova. Ett litet tygstycke hängde för fönstret så det var ljust i rummet från 04. Ljudisoleringen var obefintlig så man hör varenda litet ljud från korridor och intilliggande rum. Alldeles för låg standard med tanke på priset.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Charmigt ställe direkt vid vattnet

Rekommenderad av Dahlis, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Mysigt ställe med havet in på knuten och intressant historia. Bodde i det gamla varmbadhuset direkt vid vattnet. Enkel standard i ett rum med två våningssängar men helt och rent. Fantastiskt om det är sol och varmt, men om det regnar flera dagar i sträck så finns det inte så mycket att göra. Det gemensamma köket var rent, men inga möjligheter till källsortering och i stort sett överfulla sophinkar hela tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Annexet

Rekommenderad av Mor&dotter , Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Dåligt wifi, räckte inte till vårt rum. Mkt bra med parkering nära. Fin omgivning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En oas på västkusten

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Vi älskade vårt besök på Gustavsberg. Så fint och mysigt. Vi bodde i det gamla varmbadhuset med utsikt över hamnen. Åkte en tur med skärgårdsbåtarna, badade i havet många gånger, fikade o lunchade på konditori Snäckan, åt en fin middag i Lindesnäs. Allt var perfekt😍.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Weekend med toppenväder

Rekommenderad av E, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Ligger i jättemysiga omgivningar. Närmre vatten blir svårt att bo. Det går en fin veranda runt hela huset men den är tyvärr omöblerad. Gott om bänkar och stor gräsmatta i omgivningen. Utsikten från rummet var magisk. Köket ligger i ett hus bredvid med gott om sittplatser på en glasveranda med utsikt mot vattnet och ett välutrustat kök med två arbetsplatser. De övriga gästerna var för närgångna och högljudda. Det fanns ingen handsprit någonstans och toaletterna var dåligt städade. Stället har en hel del att jobba på vad gäller sopsortering. Madrasserna är tunna som på de flesta STF. Det fanns bara dåliga persienner och inga gardiner. Personalen var väldigt trevlig!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vacker miljö

Rekommenderad av Hanna , Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Minnet av denna vistelse är främst den fina miljön. Alla vackra trähus och trädgårdar i området. Härligt att få vakna vid vattnet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tvättrum

Rekommenderad av Klas, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Tvättrummet var låst och några andra möjligheter att hänga tvätt på tork fanns inte. Dock fick vi av ren slump låna nyckeln till tvättrummet. Väl inne var dock torkmöjligheterna väldigt begränsade, ganska dåliga tvättlinor milt sagt. Men det större problemet var att det var i stort sett obefintlig ventilation i tvättrummet så att även vår synnerligen begränsade tvätt inte var helt torr efter en lång natts torkning. Troligen var ventilationen ur funktion, vilket påtalades och vi blev tackade för.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Medelhavskänsla på STF-Gustafsberg

Rekommenderad av R o G, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Jättefina, mysiga, soliga dagar, (stannade 3 nätter). Fin, intressant, historisk miljö. Många utflyktstips i närheten. Vi återvänder! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lokalerna vara rena och fräsha och områd...

Rekommenderad av sara, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Lokalerna vara rena och fräsha och området vackert och intressant. Lite tråkigt att utsikten över vattnet hade industrier som vy, men man kunde alltid vända sig så man hade något trevligt att titta på. Rummet var litet, men detta var inget problem för oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.