STF Ihre Gård Vandrarhem

Adress: Ihre Gård, 62454 Lärbro  visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 83% (30 av 36 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(30 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Trevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Lugnt och trevligt. Utbudet på mat och bakverk i kafeterian var dock väldigt begränsat. Detta kan säkert bero på att det inte varit så stor beläggning denna sommar (2020) pga Covid 19.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkelt boende i fin miljö.

Rekommenderad av Surfare, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Ire gårds stugor ligger mycket bra till med närheten till gården och Ireviken. Enkel standard som fungerar men varmvatten i stugan samt en uppdatering av husgeråd skulle behövas så man kan laga mat bättre. Saknas fler ordentliga knivar, rivjärn, stor stekpanna. Vi hade endast en trasig file kniv. I en annan stuga fanns endast en tandad brödkniv. Undermåligt underhåll av stugorna utvändigt har gjort att dörrar o karmar håller på att förfalla och flera dörrar var svåra att låsa. Hade man målat om i tid hade problemet undvikits. Nu behöver man byra dörrar inkl. karmar i alla byggnader. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Litet, relativt trångt och ganska mörkt ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Litet, relativt trångt och ganska mörkt rum för 4p. Väldigt enkelt och litet pentry det funkade att laga en måltid i men jämfört med de andra vandrarhem vi bott på här på Gotland var det både mindre och av enklare standard. Kylen hade dock frysfack vilket var bra. De fixade frukost åt oss i caféet vilket var Trevlig och gott. Området var också fint och stranden som låg ganska nära var väldigt fin ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Undermåligt bemötande och service från receptionen

Ej rekommenderad av Ludvig, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Yrvaken, ointresserad och sur tonåring (?) i receptionen, som inte återkopplade överhuvudtaget trots överenskommelse. ("Glömde, ... förlåt.") Fadäs nr 2: Mitt e-mejl om särskilt önskemål angående boendet ignorerades helt, trots tidigare muntlig info per tel. angående både önskemålet och e-mejlet. Vid ankomsten undrade jag över önskemålet ("eeh?"), åberopade mejlet, svar: "ööh? ...det är fullbelagt nu." Efter detta "bemötande" undvek vi helt receptionen med butiken. Synd på ett så fint beläget ställe med bra lunchcafeteria och med omsorgsfull städning av allmänna utrymmen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mormor och morfar uppskattade de fräscha...

Rekommenderad av Mormor, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Mormor och morfar uppskattade de fräscha och välstädade toaletterna och duscharna. Barnbarnen gillade mest gräsplanen och fotbollsmålen framför huset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Ihre Gård

Rekommenderad av Juli2019, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Rent ä fint p trevlig personal. Bra att stanna några dagar på, kanske inte en vecka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Maten går att förbättra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Maten går att förbättra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.