STF Steninge kuststation

Adress: Steninge kustväg 30, 30572 Steninge  visa karta
Område: Västkusten (Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (72 av 78 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(72 av 78rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Underbar frukost!

Rekommenderad av Tove, Sverige (Sverige mån 07 okt 2019)
“Fantastisk frukost med allt en kan önska, som god gröt, nybakat bröd, juice och smoothie. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Dyrt. Vi hade inte tänkt oss enbart vege...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Dyrt. Vi hade inte tänkt oss enbart vegetariskt kost vilket gjorde frukosten tråkig ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 2 av 5

handfat

Ej rekommenderad av Kalle, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Det fanns handfat på rummet, men det saknades både glas och tvål. Bra med glas om man ska ta medicin.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastiskt fint trots regn!

Rekommenderad av Icefolk, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Gick i regnet ut på piren och såg barnen fånga krabbor. Regnet störde inte! Mysigt ställe! Kommer igen! Fantastísk frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket trevligt bemötande. Vacker inredn...

Rekommenderad av Cyklist, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Mycket trevligt bemötande. Vacker inredning. Perfekt läge nära bad och väg ( Kattegattleden).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastiskt läge! God mat.

Rekommenderad av K, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Fantastiskt läge! God mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Här trivs man från första stund!

Rekommenderad av Torbjörn Estman, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Det första jag ser är en fin grön trädgård med fåglar och fjärilar och några små grupper av bord och stolar, därefter det mysiga huset och glada gäster i olika åldrar. Det engagerade och omtänksamma värdparet och deras personal är mycket välkomnande och jag trivs från första stund. Huset är smakfullt renoverat och inrett med den gamla charmen i behåll. Frukosten är en kulinarisk upplevelse som med fördel kan avnjutas utomhus på terassen eller i trädgården. Några timmar senare serveras en liten buffé med fyra sorters plättar och ett urval av olika överraskande tillbehör. Det var så gott så jag kunde nästan inte sluta äta. Fin badplats på 200 m avstånd för skönt morgondopp eller kvällsdopp och närhelst däremellan. Hela vistelsen är avstressande och harmonisk. Jag ser fram emot nästa gång. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket trevligt pensionat, vänlig och hj...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Mycket trevligt pensionat, vänlig och hjälpsam personal och väldigt god frukost. Vårt rum var trevligt inrett, sköna sängar. Dusch och toalett fanns i korridor utanför rummet, de var rena och fräscha. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt ställe men tyvärr varmt rum

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Trevligt ställe med god frukost. Tyvärr så gick det inte att vädra rummet så det blev väldigt varmt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Läget och frukosten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Steninge kuststation ligger nära badstrand och fina cykelvägar. Stället är mycket fint och med härlig atmosfär. Många fina detaljer i inredning och porslin till exempel. Skön trädgård. Frukosten är suverän med ekologiska varor och den prisade gröten så klart. Middag kan beställas dagen före och den är också mycket god. Ett extra plus var att det var yoga i närheten vid flera tillfällen (mot avgift).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället