STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem

Adress: Storgatan 12, 38731 Borgholm  visa karta
Område: Öland (Vid kusten)
Gästbetyg: 85% (39 av 46 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(39 av 46rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 3,9 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Falsk försäkran.

Ej rekommenderad av Wendy Woollhead, Danmark (Danmark tis 03 sep 2019)
“Falsk försäkran. Brandlarmet lyser rött. Brandsläckare skall inspekteras 2009. Utsedd brand trappa helt låst med trädgårdsredskap och trädgårds kuddar. Allt kan dokumenteras med foton. ............ Ingen reception. Ingen personlig kontakt ensam e-post och SMS. Vistelse under perioden 24. Augusti-26. Augusti 2019. Rummen ligger på 1: a. Sal av 100 år gammalt vackert radhus i trä. Caféet på bottenvåningen var stängt för sommaren. Ebbas, enligt vår erfarenhet, är inte värde att vara en del av STF. Vi kan ge de bästa rekommendationerna på Stora Frögården. Vänliga hälsningar Wendy Woollhead Engparken 19 DK-2690 Karlslunde Tel. 0045 20485579 ”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (mån 16 sep 2019)
Hej vi har tagit del av din recension. önskar dig en fin höst.
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tycker att Borgholm var mkt trevligt att...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Tycker att Borgholm var mkt trevligt att besöka men besviken på boendet då det var näst intill omöjligt att få en endaste natts god sömn pga gatulivet, svårt att ventilera pga detsamma. Försökte byta rummet men fick ingen hjälp med det trots lediga andra rum. Kommer inte att välja samma boende om vi kommer till Borghol igen.”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (tor 22 aug 2019)
Hej vad tråkigt känner inte till detta, vi brukar hjälpa till med byte av rum om det finns ledigt.
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Centralt och bra

Rekommenderad av Os, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Trevligt boende mitt i Borgholm. Fräscha rum. Tyvärr bara en kokplatta i varje kök och en frys var trasig vilket gjorde det svårt att laga mat. Det borde finnas fler bord/sittplatser i köket så man slipper vänta på plats vid frukosten.”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (tor 22 aug 2019)
Tack för ditt omdöme!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Närhet

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Ebbas har närhet till centrala Borgholm där ett besök på Borgholms slott och Solliden kändes självklart i synnerhet då algblomningen inte lockade till bad.”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Tack för ditt omdöme Linda! Ha en fortsatt fin sommar!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ha det bra på Ebbas.

Rekommenderad av Kim Ullbrandt, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Trevligt boende med i stort sett jättebra rum. Finns två pyttesmå rum som inte är så kul men annars kanon. ”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Tack för ditt omdöme! Ha en fortsatt fin sommar!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende i Borgholm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Ebbas Cafe bra boende i Borgholm. Nära till allt, restauranger bad, Borgholmsslottsruin!”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Tack för ditt omdöme! Välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det mesta var bra. Lite mögellukt och in...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Det mesta var bra. Lite mögellukt och inga handdukar inne på toalett/dusch. Träffade aldrig någon som jobbade där. Fick ett sms med portkod och när vi kom till rummet satt nyckeln i vår dörr. När vi checkade ut skulle vi städa efter oss och lämna i nyckeln i dörren. Inga problem alls, kändes bara lite konstigt att inte träffa någon som var ansvarig. Vi fick information om att prata med anställda nere i restaurangen under oss vid behov. ”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Hej vad tråkigt att du kände så , de flesta tycker det är smidigt med sms, men som vi skriver så finns vi från 10-23.00 under högsäsong våningen under. Ha en fortsatt fin sommar!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Faciliteter

Rekommenderad av Ingela Brandt, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“För få duschar o toaletter. Önskade tidigare cafestart till frukost.”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (mån 05 aug 2019)
Hej dessvärre bara 2 badrum/toaletter till våra 9 rum. Ska se över vår information på vår hemsida, ha en fin dag!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det finns en uppmaning om att vi gäster ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Det finns en uppmaning om att vi gäster ska visa hänsyn till andra boenden på vandrarhemmet att vi ska vara tysta efter kl 23.00. Men att det ligger restauranger utanför fönstret som har öppet betydlig längre med högljudda gäster!!! Det blir lite motsägelsefullt.”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (fre 26 jul 2019)
Hej ja vi själva stänger köket 21.00 tyvärr kan vi inte påverka andra restauranger på gatan. Ha en fin dag!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Älskar vandrarhem

Rekommenderad av Simon Andersson, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Bästa stället att bo på är vandrarhem, man får sådan enorm kontakt med alla de andra som bor där, äter frukost och kvällsmat tillsammans, öppet och trevligt. ”
STF Borgholm/Ebbas Vandrarhem svarar (fre 26 jul 2019)
Tack Simon önskar dig en fortsatt fin sommar!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället