STF Kalix Vandrarhem

Adress: Näsbyvägen 16 H, 95262 Kalix  visa karta
Område: Norrbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 100% (17 av 17 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(17 av 17rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,9 av 5
Prisvärt 4,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Fantastiskt!

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Fantastiskt bemötande och service. Personalen sträckte sig långt för att tillfredsställa våra önskemål. Vänlig och lugn personal. Det enda vi kan anmärka på är svajigt WIFI.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt perrfekt. Hönö var mkt trevlig o ti...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Helt perrfekt. Hönö var mkt trevlig o tillmötesgående.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Road Trip Norrland

Rekommenderad av Bubblo, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Trevligt bemötande på ett så där härligt norrländskt vis där man tar sig tid och är genuint intresserad av att se människor. Städning ingick vilket var superskönt. Anläggningen är fräsch och de gemensamma utrymmena och uteplatsen väl tilltagna, ljusa och luftiga. Frukosten var generös. En riktigt bonus var den närlivs som låg på andra sidan gatan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Serviceinriktad personal, något lyhört

Rekommenderad av Pinglan , Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Hade en trevlig vistelse på Kalix vandrarhem. Personalen alltid trevlig aoch lösningsinriktade. Rum och allmänna utrymmen rena och fräscha. Något lyhört i korridoren. Enda jag skulle föreslå är lådor i kylskåpen för varje rum och rensning varje vecka. Upplevde att det fanns mycket kvarlämnad gammal mat i kylskåpen. Men på det stora hela kan jag rekommendera stället!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Blev mycket nöjd!

Rekommenderad av Hutta, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“Var lika bra som de hotell vi bott på, kanon!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ljust och fräscht boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 jun 2019)
“Ljust och fräscht boende”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nytt och fräscht

Rekommenderad av Norrlandsresenär, Sverige (Sverige fre 26 okt 2018)
“Ett trivsamt och fräscht boende. Jag sov väldigt gott i de sköna sängarna och fick en god frukost. Jättetrevligt att kunna sitta vid en sprakande brasa och läsa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews