STF Karesuando Vandrarhem

Adress: Laestadius väg 110, 98016 Karesuando  visa karta
Område: Lappland (Naturnära)
Gästbetyg: 88% (38 av 43 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(38 av 43rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 3,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Fältarbetsvecka i Karesuando

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Vi hade vandrarhemmet i Karesuando som bas för botaniskt fältarbete, vilket fungerade utmärkt eftersom orten ligger centralt för det vi ville göra. Karesuando har tillgång till affärer, bensinstation, turistbyrå och ett par enklare matställen (även på finska sidan), vilket gör att man har det man behöver på orten. Höstfärgerna i det karga landskapet är fina i månadsskiftet augusti-september.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett nystartat vandrarhem

Rekommenderad av Jm, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Allt fullt acceptabelt men en del installatipnsarbeten kvarstår. Personalen lite ovan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men han på Info Karasuando var inte ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Bra men han på Info Karasuando var inte engagerad och tyckte nog att vi ställde konstiga frågor om var vi kunde vandra och fiska.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välkomnande

Rekommenderad av Maria Kindstedt, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Vi kände oss mycket välkomna i vandrarhemmet i Karesuando, vilket glorde att vi trivdes mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personal och varmvatten saknades

Rekommenderad av Elisabet, Sverige (Sverige mån 17 jun 2019)
“Standard och allt var ok men det fanns inget varmvatten. Vi mailade en kontaktperson som försökte lösa problemet. Det blev lite varmare kanske 25 grader men det är kallt att duscha i.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bristfällig städning

Rekommenderad av Stornogge, Sverige (Sverige ons 10 apr 2019)
“Mycket bristfällig städning av toaletter, duschar och kök.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bristfällig städning

Rekommenderad av Stornogge, Sverige (Sverige ons 10 apr 2019)
“Bristfällig städning av toaletter, duschar och kök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

fantastiskt fint!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 jan 2019)
“Så fint renoverat och tillvara taget av gamla föremål.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

first night in sweden

Rekommenderad av Karo, Tyskland (Tyskland ons 03 okt 2018)
“It is a lovely hostel with interesting things from the sami. The host was waiting for us at the reception, because we arrived very late in Karesuando. The only improvement would be, to keep the bathroom.more clean. We really liked our big room, the.comfortable bed, where we had after a long trip, a really good night and no check-out pressure! All in all, a pefect place to stay! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det finns inte så många boenden i Karesu...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 aug 2018)
“Det finns inte så många boenden i Karesuando att välja på. Så sett ur det perspektivet är det ett helt ok boende. Rummen är fina och sängarna sköna. Toalett och dusch också helt ok. Denna del är nyrenoverad. Köket var lite trist och dåligt utrustat. Inte så rent heller. Läget är centralt och bra i Karesuando. När vi anlände var det lite omständligt att få nyckeln. De hade heller inte koll på att vi betalt för boendet och det var tyvärr otydligt på bokningsbekräftelse som jag hade med mig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.