STF Karesuando Vandrarhem

Adress: Laestadius väg 110, 98016 Karesuando  visa karta
Område: Lappland (Naturnära)
Gästbetyg: 85% (23 av 27 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(23 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Det var en hel del krångel i samband med...

Ej rekommenderad av Ninansi , Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Det var en hel del krångel i samband med incheckningen. Det ena rummet var dessutom inte städat. Efter en del väntan rättades det till och vi fick även kontakt med ansvarig som var mycket tillmötesgående. Så det blev bra till slut. Det gemensamma köket på vandrarhemmet var bra och väl utrustat för självhushåll. Rummen var helt ok. Nackdelen var att det var galet mycket mygg och varmt när vi var i Karesuando. Tyvärr fanns det inget myggnät på rummen så det gick inte att vädra. Trots stängda fönster kom det in stora mängder av mygg, vilket gjorde vistelsen oangenäm.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hej, Mycket bra om hade städats lite bät...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 24 jan 2020)
“Hej, Mycket bra om hade städats lite bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fältarbetsvecka i Karesuando

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Vi hade vandrarhemmet i Karesuando som bas för botaniskt fältarbete, vilket fungerade utmärkt eftersom orten ligger centralt för det vi ville göra. Karesuando har tillgång till affärer, bensinstation, turistbyrå och ett par enklare matställen (även på finska sidan), vilket gör att man har det man behöver på orten. Höstfärgerna i det karga landskapet är fina i månadsskiftet augusti-september.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett nystartat vandrarhem

Rekommenderad av Jm, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Allt fullt acceptabelt men en del installatipnsarbeten kvarstår. Personalen lite ovan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men han på Info Karasuando var inte ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Bra men han på Info Karasuando var inte engagerad och tyckte nog att vi ställde konstiga frågor om var vi kunde vandra och fiska.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Välkomnande

Rekommenderad av Maria Kindstedt, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Vi kände oss mycket välkomna i vandrarhemmet i Karesuando, vilket glorde att vi trivdes mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personal och varmvatten saknades

Rekommenderad av Elisabet, Sverige (Sverige mån 17 jun 2019)
“Standard och allt var ok men det fanns inget varmvatten. Vi mailade en kontaktperson som försökte lösa problemet. Det blev lite varmare kanske 25 grader men det är kallt att duscha i.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bristfällig städning

Rekommenderad av Stornogge, Sverige (Sverige ons 10 apr 2019)
“Bristfällig städning av toaletter, duschar och kök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.