STF Jädraås Herrgård

Adress: Gammelboningsvägen 8 A-C, 81691 Jädraås  visa karta
Område: Gästrikland (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (61 av 63 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(61 av 63rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 27)

Supertrevligt ställe

Rekommenderad av Ylwa Häggström, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Kan verkligen rekommendera - superfint ställe, härligt läge och jättetrevligt par som tog hand om oss. Grym frukost!! Vi kommer garanterat tillbaka! ”
STF Jädraås Herrgård svarar (tor 28 mar 2019)
Tack så mycket Ylva! Vi blir glada över att du uppskattade att bo på vår anläggning. Extra roligt att du gillade bemötandet och frukosten. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Susanne som driver Jädraås Herrgård är s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 mar 2019)
“Susanne som driver Jädraås Herrgård är så fantastisk och tillmötesgående i alla lägen. Frukosten är super god med hembakat bröd som man längtar efter. Tusen tack för hjälpen och den fina servicen!”
STF Jädraås Herrgård svarar (tor 21 mar 2019)
Tack så mycket för ditt fina omdöme. Jag blir jätteglad över att du uppskattar bemötandet. Det är det viktigaste och absolut roligaste, att få möta alla fantastiska gäster. Tack & välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende på ett charmig plats.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Trevligt boende på Jädraås herrgård med fint mottagande av värdparet. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (sön 10 mar 2019)
Tack för ert fina omdöme! Jag blir glad över att du fick ett bra mottagande. Det tycker vi är viktigt att våra gäster får. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bekvämt och mysigt vandrarhem, go...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Mycket bekvämt och mysigt vandrarhem, god frukost och fantastiskt trevlig personal!”
STF Jädraås Herrgård svarar (sön 10 mar 2019)
Tack så mycket! Jättekul att ni hade det bekvämt och mysigt. Hoppas ni har möjlighet att besöka oss igen. Välkomna! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Märklig/obegriplig prissättning av rummen

Ej rekommenderad av Carl, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“ Prisen på rummen verkar vara väldigt individuellt eller förhandlingsbart? Ett mycket litet rum i annexet, där bara 2 sängar och ett nattduksbord får plats med delad toalett och badrum i korridoren utanför kostade mer per natt än ett stort dubbelrum i herrgården med badrum+dusch och TV. Besöket blev en besvikelse och gav mej en olustig känsla av att ha blivit lurad. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (sön 10 mar 2019)
Hej Carl, det stämmer att priserna på de olika rumstyperna är olika och att totalkostnaden blir individuell då den beror på gästernas valfria tillval. Det stämmer dock inte att priserna är förhandlingsbara. Rummen i Annexet har i grunden ett lägre pris än i Herrgården. Det är dock så att om du väljer ett rum i Annexet och adderar alla tillval och sedan jämför det med ett rum i Herrgården där du inte har något tillval, så blir rummet i Annexet något dyrare. Vi har samma pris på alla våra bokningskanaler och den enda skillnaden är för de som är medlemmar i STF och som bokar via STF:s bokningssida. De får då en rabatt tack vare att de är medlemmar. Det är tråkigt att du är besviken och vi hade uppskattat om du hade tagit upp det vid ditt besök så att vi hade kunnat ha en diskussion om vad du var besviken på för att om möjligt åtgärda detta. Du behöver inte oroa dig för att ha blivit lurad, priserna på alla våra bokningskanaler är korrekta. Hälsningar Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

fantastiskt!

Rekommenderad av Joanna, Sverige (Sverige sön 03 mar 2019)
“Vilket ställe, så vackert beläget, underbara fräscha rum med eget badrum. Hela Jändraås är värt en omväg, men särskilt herrgården. Och en otrolig frukost! Värdparet underbara, så omhändertagande och omtänksamma!”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 05 mar 2019)
Tack Joanna för din fina recension! Det värmer och bekräftar vårt arbete med att få våra gäster att trivas i Jädraås. Ja, visst är det värt en omväg! Varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Weekend

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 21 feb 2019)
“Perfekt bra boende när man vill åka längd eller utförs. Bra frukost och trevlig personal. Personlig service och trevliga lokaler. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 26 feb 2019)
Stort tack för den fina recensionen! Jag blir så glad över att ni uppskattade att bo hos oss. Extra roligt att ni kände er bra bemötta och gillade frukosten. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very nice pkace

Rekommenderad av Rhiannon , Sverige (Sverige tis 19 feb 2019)
“Lovely old house in a beautiful location, very nice hosts. Delicious breakfast. We really enjoyed our stay.”
STF Jädraås Herrgård svarar (tis 26 feb 2019)
Thank you so much Rhiannon, for for your lovely review. I am so happy that you enjoyed your stay with us. You are always welcome back to us! With kind regards Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vänligt och jättetrevligt bemötande. Jät...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Vänligt och jättetrevligt bemötande. Jättegod frukost! Nära till skidspår ”
STF Jädraås Herrgård svarar (sön 10 feb 2019)
Tack så mycket! Vi tycker att det är viktigt att man känner sig välkommen så jag blir glad över din recension. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt boende på Herrgården!

Rekommenderad av Familjen Stenbeck, Sverige (Sverige sön 30 dec 2018)
“Vi hade tre underbara nätter, kvällar o frukostar på Herrgården! Skidåkning i Kungsberget o även härliga längdskidspår alldeles intill! Mycket tack o på återseende!”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 04 jan 2019)
Tack så mycket! Jättekul att ni valde att lägga Era lediga dagar i vackra Jädraås. Det gläder oss att ni uppskattade boendet på Herrgården. Frukosten är en viktig start på dagen, särskilt om man ska njuta av de härliga omgivningarna. Välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.