STF Jädraås Herrgård

Adress: Gammelboningsvägen 8 A-C, 81691 Jädraås
Område: Gästrikland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 85 av 85 rekommenderar (36 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(85 av 85rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,9 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

En pärla i Gästrikland

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Vi bodde här en natt förra året, för att det låg ungefär halvvägs på vår resa. I år återkom vi och stannade två nätter. Man blir så trevligt bemött och anläggningen är så välskött och trivsam! Det finns väldigt mycket intressant att titta på i närområdet - industriminnen och museijärnväg, till exempel. Trevliga MTB-spår finns för den som vill. De är inte så tekniska, men fungerar utmärkt för den som inte är så van eller för långloppscyklister som vill bygga kondition. Särskilt i kombination med transitspåren till andra anläggningar. Just nu är planen att vi kommer tillbaka nästa år!”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 28 aug 2021)
Tack så mycket Thomas för din fina recension! Vi är så glada över att ni är våra återkommande gäster, som inser att det finns mycket att både göra och uppleva i Jädraås. Roligt att ni njöt av våra fina MTB leder. För den vane cyklisten eller för den som vill utmana sig själv har vi även fina MTB leder som är tekniska. Vi ser fram emot att ha er här som våra gäster nästa år. Alltid välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Matbrist

Rekommenderad av Mawatura, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Det borde framkommit vid bokningen att det inte fanns någon mat att köpa alls i närheten. Vi åkte till Järbo på kvällen för att köpa pizza och till Kungsfors för frukost. Hade vi vetat förutsättningarna, så hade vi väl haft med oss råvaror till mat, där fanns ju väl försett med matlagningsmöjligheter, fast vi hade då inga råvaror.”
STF Jädraås Herrgård svarar (ons 25 aug 2021)
Tack för dina synpunkter. På bokningssidan där du klickar i uppgifter för bokning finns det information om vandrarhemmets anläggning. Där kan du bland annat läsa att ...."i det trivsamma gästköket kan du laga egen frukost, lunch, middag eller bara ta en kopp kaffe och prata med andra gäster". Här finns även bilder över våra gästkök. Vi skickar också ut välkomstbrev med information inför våra gästers vistelse. Av någon anledning har inte du fått någon information från oss. Det beklagar jag. Men jag kan se att jag personligen har skickat välkomstbrev med information om var man kan handla livsmedel till de 3 andra personerna i ditt sällskap. Jag tycker att man som gäst har eget ansvar att läsa både informationen som finns på bokningssidan men också information som anläggningen delger er. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

så fint bemötande och bra service!

Rekommenderad av maria del pilar, Sverige (Sverige tor 12 aug 2021)
“ Smidigheten och viljan att bemöta gästernas önskemål och lösa eventuella problem eller oväntade behov lyser igenom i värdarnas förhållningssätt. Tillsammans med en avspänd och trevlig ton gör detta vandrarhem till en av mina absoluta favoriter.”
STF Jädraås Herrgård svarar (fre 13 aug 2021)
Tack Bästa Maria, Jag blir glad och varm i hjärtat över att läsa din fina recension. Vi är mycket tacksamma över att du är vår återkommande gäst. Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

topp tre

Rekommenderad av My, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Fantastiskt vandrarhem, topp tre bland alla de jag bott på. Fantastisk plats, bra standard och helt oöverträffat bemötande. Vi kommer igen!”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 07 aug 2021)
Stort tack My för att du valde att bo hos oss! Vi blir så glada över att vara på top 3 listan över fantastiska vandrarhem! Jättekul!! Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg delägare, STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Parne, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Den här gången blev det bara en övernattning men jag hann med en tur på cykeln innan det var dags att åka vidare. Återkommer gärna för en längre vistelse. ”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 31 jul 2021)
Tack så mycket Parne! Tack för att du valde att övernatta hos oss. Alltid välkommen tillbaka! I Jädraås finns mycket att både uppleva och göra. Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn och skönt i skogen

Rekommenderad av Per o Petra, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Trevligt bemötande, rent och snyggt. Mysig miljö och ett Stf-ställe med ett perfekt läge.”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 31 jul 2021)
Tack Per och Petra, för att ni valde att bo på STF Jädraås Herrgård! Välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt värdskap

Rekommenderad av Maria E, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Vi möttes av ett riktigt bra bemötande och vi fick tips om aktiviteter. Riktigt fint och med härlig trädgård och bad från bryggan. MTB-spår i fin skog och bra sträckor att cykla. Ett stort plus med diskmaskin i köket som alla uppmanades att använda det gjorde att allt var fräscht. Trevligt välkomstmail med extra information var både trevligt och bra. Ett riktigt bra ställe som vi varmt kan rekommendera 🤩”
STF Jädraås Herrgård svarar (ons 28 jul 2021)
Stort TACK Maria, det gläder oss att du uppskattade våra tips om de olika aktiviteterna. Jättekul! Alltid välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nöjda skaraborgare

Rekommenderad av Christer, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Mycket välskött boende med bra planering och otroligt fräscha lokaler och sängar i toppklass. Trevlig och lättsam personal.”
STF Jädraås Herrgård svarar (mån 26 jul 2021)
Bästa Skaraborgare, stort tack för er fina feedback! Vad härligt att höra att ni fick en bra upplevelse på STF Jädraås Herrgård! Varmt välkomna tillbaka! med vänlig hälsning Susanne Dannberg, delägare
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar pärla med bästa service!

Rekommenderad av Caroline Lilliestråle Österlund , Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Jädraås Herrgård är en riktig pärla med vacker arkitektur, generösa sällskapsytor och knarrande trägolv. Köket är stort och fräscht, rummen mysiga och utsikten över skön hänförande! De som driver herrgården är dessutom underbart trevliga och välkomnande. Åk hit! ”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 24 jul 2021)
Tack Caroline! Vi blir så glada och stolta över din jättefina recension! Varmt välkommen åter! Mvh / Dan Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård / Destination Jädraås
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vänligt bemötande i intressant bygd!

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Personligt och vänligt. Mycket hjälpsamma innehavare av vandrarhemmet. Lite trångt i kök om flera vill ordna mat samtidigt. Ingen matservering - frukost hade varit toppen om det funnits! Men rekommenderar starkt att åka till Jädraås!”
STF Jädraås Herrgård svarar (lör 24 jul 2021)
Tack för din fina recension Maria! Tack också för konstruktiv kritik om kök och frukost/mat. Vi är medvetna om att köket i Annexet kan upplevas lite trångt om alla lagar mat samtidigt och vi ska fundera på hur vi kan åtgärda detta. Herrgårdens kök är mycket större så där upplever vi att det fungerar bra. Vad gäller frukost och mat så har vi i nuläget endast möjlighet att erbjuda det för grupper som hyr hela Herrgården och eventuellt ytterligare byggnader. Att ha frukost och mat till enskilda gäster är just nu en resursfråga, dock planeras det för en restaurang i byn så vi räknar med att kunna erbjuda såväl frukost som mat via denna preliminärt från årsskiftet 2021/2022. Varmt välkommen åter! Mvh / Dan Dannberg, delägare STF Jädraås Herrgård / Destination Jädraås
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.