STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem

Adress: Södra vägen 63, 59931 Ödeshög  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 95% (38 av 40 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(38 av 40rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Vackert. Spännande historia.

Rekommenderad av boel ballke, Tyskland (Tyskland tor 29 aug 2019)
“Vackert. Spännande historia. Trevligt bemötande. Bökigt, smâtt och krângligt. Är man 70+ kanske man bör tänka sig för.”
STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem svarar (ons 02 okt 2019)
Tack för beröm om kulturmiljön och bemötandet. För den som har svårt för att gå i trappor finns det två fristående stugor att välja på.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt i historisk miljö

Rekommenderad av Anniqa, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Vandrarhemmet består av gamla hus från 1700 - 1800-talet. Byggnaderna bär naturligtvis präg av detta, men det är oerhört charmigt. Sängarna har bra standard. Det fanns kök, toalett och tv-rum i vår byggnad, och dusch i en egen byggnad. Området är lugnt och tyst. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Bobba, Sverige (Sverige ons 05 jun 2019)
“Mycket bra bemötande på platsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En resa i tiden

Rekommenderad av Capa, Sverige (Sverige sön 26 maj 2019)
“I ett härligt, vackert och parkliknande område i gamla byggnader är detta vandrarhem installerat. Allt fungerade utmärkt och jag rekommenderar stället som också blir en resa bakåt i tiden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det negativa var ett överkänsligt brandl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Det negativa var ett överkänsligt brandlarm som utlöstes av att vi använde ugnen. Det gick sedan utan anledning kl sju morgonen därpå. Min 11-årige son hade sett hur den anställde, Nils, temporärt stängt av brandlarmet med silvertejp och det var tejpen som hade lossnat. Min son kunde stänga av brandlarmet. Servar ett obehagligt sätt att vakna och det blev ingen sovmorgon. ”
STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem svarar (ons 02 okt 2019)
Det är viktigt att det finns fungerande brandlarm, speciellt i gamla kulturhus som våra. Därför är det viktigt att tänka på att vädra när spis och ugn är igång. Tråkigt att brandlarmet utlöste av misstag och att det orsakade obehag.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fina omgivningar, trevligt med de gamla ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Fina omgivningar, trevligt med de gamla välbevarade husen. Inte handikappsvänliga trappor i stora huset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Varmt

Ej rekommenderad av Galoschen, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Det var en varm sommar och det påverkade i allra högsta grad boendet. Rummet var litet och med ett pyttelitet fönster som gick att öppna. Det gick inte att få in någon svalka och nattsömnen blev därefter. Inte boendets fel, men något att tänka på kanske?”
STF Ödeshög/Hembygdsgården Vandrarhem svarar (ons 02 okt 2019)
Ja, 2018 var en extremt varm sommar som vi hoppas inte behöva uppleva igen.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Boende i genuin miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 jul 2018)
“Vi hade turen att bli inkvarterade i gamla byggnaden, som har anor från 1800 -talet. Rummen var små men fräscha, och områden var fint. Missa inte att prata.med Nils som är barnfödd i huset. Han hade många tips om vad man skulle göra och se i omgivningarna. Rekommenderas. Om ni vill fika så skall ni absolut besöka Lysinge kondis i centrum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sött hus 🏡 med grästak

Rekommenderad av Vi, Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“8,5 m3 bod med trasmattor, fönsterluckor och öppet upp i nock. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende i visthusbod

Rekommenderad av HM, Sverige (Sverige lör 23 jun 2018)
“8, 5 m2 charm med timmerväggar och grästak. Egen ingång, riktiga fönsterluckor, rent, städat, mysig stor parkliknande tomt och fint gammalt storhus med all nödvändig service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews