STF KynnefjällsNatur

Adress: Bråmarken 19, 45596 Hedekas  visa karta
Område: Bohuslän (Naturnära)
Gästbetyg: 93% (26 av 28 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(26 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Vi skulle vandra o hade inte så höga för...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Vi skulle vandra o hade inte så höga förväntningar på själva boendet mer att det skulle ligga nära vandringsleder o vara mysigt. Men huset låg väldigt märkligt beläget i ingenstans o det var rätt sunkigt. Mycket damm o spindelväv. Sängarna var inget vidare. Förstår att det är svårt med ett gammalt timmerhus som satt sig, men lite bättre städning, en vägglampa bakom soffan, nya madrasser och några trevligare utemöbler hade nog räckt för att lyfta standarden. I dagsläget lite överpris tycker vi nog. Men vi hade ändå en väldigt fin helg tack vare trevligt bemötande, soligt väder, fin vandring och mycket svamp! Vi var ute efter att umgås o vandra tillsammans och det fick vi. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Spännande miljö för vanrdringar

Rekommenderad av Eva U, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Kynnefjälls Natur var en fin upplevelse för oss två pensionärer, måttligt spänstiga, som ville vandra utan alltför stora strapatser några dagar under sommaren. Mycket varmt välkomnande av värdfolket. Bra upplägg med lånekarta över olika snitslade spår att följa beroende på hur långt man ville/orkade gå. Utmärkt att ha möjlighet att ta med matsäck från frukosten för dagens vandringstur. Mycket välsmakande middagar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Getaway place

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Helt oväntat och lite hemligt ställe för dem som vill ha lugn o ro. Ett gömställe i skogen med service o bekvämligheter för dem som inte vill tälta och laga mat i stormkök. Vacker och trollsk natur för dem som orkar gå i terräng finns runt knuten👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En vistelse som blev till en besvikelse

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Åkte hit med barnen för att delvis njuter av anläggningens egna markerade leder. Väl in i skogen inser man att lederna består av gamla spår från skogsmaskiner som var inte särskilt kul att vandra på. In i stugan (Stabburet) upptäcka vi att det klinkergolvet intill duschen var trasig. De gamla städartiklarna låg fuktigt i städskåpet och luktade mögel vid nedervåningen. Dessutom inser vi att myror hade invaderat stugan och klättrade uppför väggarna vid köksbordet på övervåningen. Vi blev erbjuden en annan stuga men kände att vi kunde hålla ut den sista natten. Vistelsen blev tyvärr en stor besvikelse trotts väldigt trevlig och positiva personal.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket trevlig personal som var mån om a...

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige tis 18 jun 2019)
“Mycket trevlig personal som var mån om att vi skulle få fina vandringar. (Vi hade köpt tvådagars vandringspaket.) De följde också upp och frågade vad vi tyckt om lederna efteråt, vilket vi uppskattade. Förhoppningsvis underlättar det ju för deras rekommendationer till kommande vandrare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En vandrarhemsvärd som ger boendet det l...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“En vandrarhemsvärd som ger boendet det lilla extra”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig stuga med fantastiska vyer

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Tack för en riktigt fin helg hos er! Stugan var väldigt mysig med eldstad i centrum och vandringslederna var riktigt bra. En naturnära upplevelse för oss stadsbor :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var trevligt att kunna äta i matsale...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Det var trevligt att kunna äta i matsalen. Dock behöver texten ändras angående närproducerat. Det var god hemlagad mat men inget hemodlat eller dylikt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt bemötande

Rekommenderad av Eira, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Vårt boende var helt okey och vi blev väldigt glada för att det fanns ett kylskåp i vårt rum. Något som inte stod på hemsidan är att det finns märkta leder direkt från boendet, vilket vi uppskattade. Leif och hans fru bemöter sina gäster på ett helt fantastiskt sätt!! Vi kände oss väldigt välkomna och det gav våra dagar en guldkant. Ett stort tack till Leif & Frugan !! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället