STF Arholma/Bull-August gård

Adress: Arholma Södra Byväg 8, 76454 Arholma  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Vid kusten)
Gästbetyg: 100% (69 av 69 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(69 av 69rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-17 av 17)

Mysigt och trevligt!

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Ett mycket mysigt och trevligt boende med charmiga rum som har myggfönster att sättas i vilket jag uppskattade då det var väldigt varmt i mitt lilla rum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det är trist när man själv förväntas stä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Det är trist när man själv förväntas städa och det inte är städat när man kommer - dammtussar i hörnen och skräp under matbordet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Harmoni

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“Att bo på Bull-Augusts gård, ströva runt på ön, bada bastu och spana på örnen, mer än så behövs inte för att känna harmoni i våra stressade moderna kroppar. Rekommenderar starkt ett besök. Speciellt en fin vinterhelg när naturen slumrar fint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vilsamt avslut på 2018 i vacker miljö

Rekommenderad av Birgitta och Ludvig , Sverige (Sverige fre 04 jan 2019)
“Gnistrande snö och ljuvliga bastubad blev den perfekta reträtten i slutet av året. På gångavstånd finns en vedeldad bastu där vi fann ett välgörande tidsfördriv. Att ägna några timmar åt att värma upp en bastu, basta och bada kallt vatten blev till meditativ stunder och ett minne att plocka fram när energin sjunker i vardagens vedermödor. Vandrarhemmet drivs av ett trevligt par med sinne för detaljer och kvalitet som exempelvis nybakat bröd, supergod müsli och äppeljuice från Väddö. Vi kommer tillbaka!Birg”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fridfullt boende

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 06 nov 2018)
“Fint läge och trevligt bemötande. Sköna sängar och mysigt samt ompysslat med blommor, tofflor och bra utrustat kök.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blommorna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Vi blev så imponerade av Lisas Mårbackapelargoner! Så fina och vilket positivt intryck det ger av hur välskött BullAners gård är. Lilla stugan var förtjusande vi kommer tillbaka eMonica och Bertil”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt boende på Arholma

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Bra nivå på såväl faciliteter som på trädgård. Kändes hemtrevligt. Värdinnan var trevlig på rätt nivå, som gick runt och pratade med oss gäster. Bättre matställen på ön nämnde vi som en minuspost även om det inte är vandrarhemmets ansvar. // Pär o Karin”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.