STF Arholma Bull-August gård

Adress: Arholma Södra Byväg 8, 76454 Arholma
Område: Stockholms skärgård (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 32 av 33 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(32 av 33rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Bull August

Rekommenderad av Angela , Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Rekommenderas varmt! Trevlig, välkomnande och otroligt god frukost!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett mysigt vandrarhem i vacker miljö

Rekommenderad av Lenamaria, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Vi bodde i ett familjerum, två vuxna och två skolbarn. Rummet var stort och rymligt och barnen hade mycket att göra utomhus. Vi lagade mat i självhushållet och köket var bra organiserat och rymligt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem med känsla

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Trevligt inrett med känsla för att det är en gammal gård. Gott om utrymme, ovanligt fräscht och trevligt kök. Städning av gemensamma utrymmen gör att det hålls fräscht. Gott om mysiga sittgrupper och barnvänligt. Toppenställe helt enkelt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Start Nord Sydlinjen

Rekommenderad av Rogge , Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Super bemötande Toppen frukost ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende i lugn miljö på Bill-Augusts gård

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige sön 27 jun 2021)
“Fantastiskt mysigt boende. Vi bodde i gamla boningshuset. Hemkänsla, eller rättare sagt känsla av att ha kommit hem till farmor. Eget kylskåp i det stora huset, vardagsrum med tillgång till sällskapsspel och tv. WC och dusch i huset. Stor gårdsplan där barnbarnen kunde leka. Mycket bra bemötande från vänliga Lisa som fixade specialfrukost till barnen. Den vegetariska frukosten ljuvligt god och mättande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Idyll i Roslagen

Rekommenderad av Helena , Sverige (Sverige tis 22 jun 2021)
“Bästa tänkbara vandrarhem! Vackra rum, fina och välstädade gemensamma utrymmen. Frukost utöver det vanliga. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Äldre charm

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 16 maj 2021)
“Trevlig värd. Äldre charm, hemtrevligt, renoverat, rent. Fin gräsmatta, cyklar att hyra, badminton. Jättebra frukost, fint serverad. Bagagevagnar finns. Boendet ligger inte vid vattnet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vinterboende

Rekommenderad av Niklas, Sverige (Sverige sön 10 jan 2021)
“Mysigt boende med jättebra service och ett varmt bemötande. Enormt prisvärt och med bra tillgång till vedeldad bastu med bad bara ett stenkast bort. Stannade under lågsäsong strax efter nyår och var ensam på hela vandrarhemmet (tips att ta vara på den vackra skärgården även vintertid människor!) och vill gärna tillbaka till sommaren och se Arholma även i sin sommarskrud.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Så fint och trevligt boende i fin miljö....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Så fint och trevligt boende i fin miljö. Mycket trevlig värd. God frukost. Rekommenderas varmt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En idyll med havet om hörnet

Rekommenderad av Karina, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Bull-August är både avslappnat och idylliskt. Rummen är små men sängarna sköna och köken välutrustade. Vi trivdes väldigt mycket och kommer att komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.