STF Enköping/Bryggholmens gård

Adress: Bryggholmsvägen 7, 74598 Enköping  visa karta
Område: Uppland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (11 av 12 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(11 av 12rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Magical stay

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“We had a wonderful stay with Anna-Karin and Dag. The rooms were super clean and beautifully decorated with a mix of vintage and comfort. The island is magical, such an interesting place. Anna-Karin and Dag were available when we needed them and gave us all the help we wanted. Imagine coming back from a swim and a walk to a perfectly lit barbecue in a sun-drenched garden where the only other company was three sheep in the next field. Heaven!! Thank you for our stay!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig ö, där man kan vandra, paddla och bada!

Rekommenderad av Lasse o Lena, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Trevligt ställe dit man kommer med deras bryggbåt.. Det var bara två rum uthyrda när vi var där, så vi fick var sin våning pga Corona. Blev uppgraderade till sviten, med eget badrum... Värdparet var väldigt måna om oss, berättade Herrgårdens historia och all annan tänkbar info. Bl.a. vandringsleder och badställen. Hyrde också kanoter för en billig penning! Stort, fräscht kök för gästerna. Det finns Cafe' på ön, men ej mat. Lugnt och skönt, inga bilar!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supermysig getaway på hemtrevlig herrgård

Rekommenderad av Gabriella, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Tog pendeln till Bålsta och cyklade 2-3 h på fina landsvägar längs böljande vetefält till Koffsans badplats där jag blev upphämtad med båt över till Bryggholmen. Bodde två nätter i det fina, blå rummet på övervåningen, fick ett nyrenoverat badrum för mig själv. Herrgården är fint bevarad, fräscht upprustad och hemtrevlig. Tillgång till stort kök, fin matsal och stor trädgård med gamla äppelträd. Perfekt ställe att varva ned på, gå promenader på ön och köpa hembakt fika i caféet. Trevliga värdar som gärna berättar om herrgårdens spännande historia. Kan varmt rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mindfullness på liten ö

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Lugn för både kropp och själ. Stilla boende i finstämt renoverad herrgård. Stort luftigt rum och balkongvy med solsken i blick. Självhushåll med förbeställd lyxig välsmakande frukost Trevliga vandringar och bad i vacker skiftande natur. Ger mersmak till att komma tillbaka för att njuta lugnet och utforska mera av ön.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det kändes som en dröm när vi kom fram t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Det kändes som en dröm när vi kom fram till ert fina och välskötta vandrarhem. Där mitt ute i "ingenstans" satt vi på en brygga på en plats som hette "Koffsan" (bara det!) och pustade ut efter en lång cykling ändå från Stockholm. Vi fick åka bryggflotte över Mälaren och hamnade sedan i ett fantastiskt vackert hus - det kändes som ett mindre slott! Vi sov gott och åt en god och riklig frukost i solen på baksidan av huset nästa morgon. Allt fanns där! Hembakat bröd till och med! Köket var fantastiskt, välutrustat och riktigt rent och fräscht var det i hela huset. Två fina badrum med dusch skämdes vi bort med. Och hela huset för oss själva, men vi hoppas verkligen att ni har fått många andra lika nöjda gäster sedan dess! Vi kände oss mycket välkomna, mina två vuxna söner och jag! Tack! /Lisbet Hemse, Stockholm ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bryggholmen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Charmigt boende. Mycket trevlig personal. Fantastiskt välutrustat kök! Rekommenderas varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt, men utan finess

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Bryggholmens gård var ett mysigt, gammalt hus mysigt inredda rum. Vi uppskattade särskilt balkongen som hörde till vårt rum där vi kunde sitta i kvällssolen och äta middag. Men det fanns i andra avseende mer att önska: Bemötandet när vi kom till ön var inte bra, det kändes som att det mest var jobbigt att det kom gäster till vandrarhemmet. I köket behövde vi diska allting innan vi använde det, eftersom både glas, porslin, alla redskap och maskiner hade ett kalklager på sig. Den största besvikelsen var dock frukosten. På STFs hemsida stod det att det skulle vara "högklassiga råvaror", men i själva verket serveras det färdigskivad ost, juice blandad från koncentrat, 3 gurkskivor per person och köpt bröd som man själv fick tina ur frysen. Vi var mycket besvikna! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar miljö och ett fantastiskt motta...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 maj 2019)
“Underbar miljö och ett fantastiskt mottagande, allt vi hoppats på och mer därtill. Tusen tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.