STF Ljuder/Grimsnäs Herrgård B&B

Adress: 36594 Skruv  visa karta
Område: Glasriket (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (34 av 35 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(34 av 35rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Fantastiska omgivningar och mycket trevl...

Rekommenderad av Curt, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Fantastiska omgivningar och mycket trevliga ägare och personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Väldigt trevligt boende i fin miljö!

Rekommenderad av Familjen, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Jättefina rum. Tipptopp städat. Maten var väldigt god men vi var förvånade över servicen. Middag skulle serveras från 19.00 men då var det mer intressant att duka än att låta gäster beställa... För oss som har ett litet barn blev det lite kämpigt att vänta ytterligare 35 minuter på servering...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastisk ställe ute på landsbygden. My...

Rekommenderad av Urbo, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Fantastisk ställe ute på landsbygden. Mycket god frukostbuffé. Däremot inte ordentligt städad på rummet (kvarstående bricka med kakrester). Dessutom fullt med kvarstående hårrester i duschens golvbrunn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Trångt

Ej rekommenderad av Meles, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Vi fick ett dubbelrum som bör klassas som en skrubb. Snyggt och fräscht men extremt trångt med en säng där vi fick slåss om utrymmet. För övrigt var allt bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 4 av 5

Supernöjda

Rekommenderad av Ove, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Ett underbart ställe. Rofyllt, fina rum, perfekt frukost och otroligt trevlig personal. Hit kommer vi gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

En idyll !

Rekommenderad av Åke o Gunilla, Sverige (Sverige lör 01 jun 2019)
“Överraskande fint ställe, fina rum och miljö. God frukost och tom kvällsmat tom 31 maj. Tack STF och värdparet Sune & Mia”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Charming and peaceful place with personal atmosphere

Rekommenderad av GS, Danmark (Danmark mån 29 apr 2019)
“We arrived outside the season and immediately fell in love with the peaceful setting in the beautiful old park. Having booked a little room in the "Magasin" building with access to bath and kitchen facilities, we were positively surprised. The room was really small, but filled with functional solutions and romantic interiors not to mention the stunning view. The common area with the well equipped kitchen, long dining table and comfortable sofas was a great addition to our small room. Throughout the hotel the interiors appeared to have been carefully selected with an original Swedish vintage look. Spiced with an air of history and understated stately home atmosphere the stage is set for a romantic stay. The breakfast was fresh and delicious, as was the dinner cooked and served by Sune, the one half of the owner couple. The owner couple added to the charming place with their warm, extrovert and sociable attitude. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Utmärkt service

Rekommenderad av ayma, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Vistelsen på Grimsnäs herrgård utmärktes av den fantastiska servicen i kombination med den fina miljön. Rummet var också pittoreskt och rymligt. Vid middagen fick vi bra hjälp av ägaren/kocken att välja gott vin till den mycket goda middagen. Det var inga problem att ta med oss vinet ut i trädgården efter middagen. På kvällen fick vi problem med något slags flugor i taket i rummet. Vid tillsägelse kom ägaren själv och hjälpte oss att dammsuga bort djuren. Detta gjordes med ett leende. Vid frukosten dagen efter frågade båda ägarna om vi hade kunnat sova gott. Miljön runt herrgården var också fantastiskt vacker med fin skog med skyltar om träden, fin gård och trädgård med flera sittplatser. Maten var gjord i ekologisk anda med närproducerade produkter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt och vackert boende i fin miljö. F...

Rekommenderad av Naturvän, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Mysigt och vackert boende i fin miljö. Frukosten var mycket bra. Vi åt middag en kväll och det var gott men lite väl dyrt. Vi bodde i själva herrgården och hade ett stort och vackert rum. Det var mycket varmt när vi var där så temperaturen var hög i vårt rum. Sköna sängar. Fin miljö ute som inbjöd till att sitta ner. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vilket fint ställe!

Rekommenderad av Johan Wallerstein, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Mycket välvårdad anläggning, barn- och bebisvänligt med ljudisolerade rum. Mitt i en fantastisk natur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället