STF Nora/Åkerby Herrgård Hotell

Adress: 71393 Nora
Område: Bergslagen (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 61% 11 av 18 rekommenderar (7 recensioner)

Gästbetyg: 61%

(11 av 18rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Frukost 3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Laddstation

Rekommenderad av Tårtan, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Utmärkt ställe för vila och återhämtning. Trevlig miljö, god mat och utmärkta förutsättningar att ta det lugnt med möjlighet till aktivitet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Inte värt omvägen

Ej rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige ons 23 jun 2021)
“Åk inte hit. Till att börja med stämmer i princip ingen fakta som finns vare sig på STF:s eller Herrgårdens egen webbsida. Receptionen stänger inte kl. 23 trots att det står så på hemsidan utan tidigare (odefinierad tid), herrgården används överhuvudtaget inte, båtar finns inte att hyra (gäster har tydligen förstört dem och de har inte brytt sig om att uppdatera hemsidan), gymet är trasigt och går inte att använda. Inte heller infon i receptionen stämmer med verkligheten, de öl som presenteras till försäljning finns inte, beställer man cola zero får man Nygårda osv. Det är inte så att bytet kommuniceras med kunden i förväg utan man får gilla läget helt enkelt. Dock krävs man på fullpris. Djur verkar vara tillåtna i hela anläggningen vilket visade sig problematiskt för den kattallergiker som reste med oss (enligt hemsidan finns vissa djurrum, men djur är inte tillåtna överallt - i verkligheten var det dock djur överallt). Ägarinnan är aktiv i alla delar av verksamheten men mer intresserad av att tjäna pengar på sina gäster än att ge service. Det kan också noteras att de rum vi bokat inte var tillgängliga utan ett sämre alternativ erbjöds, men då med förevändningen att vi fick det sämre alternativet till samma pris... Jag har alltid varit nöjd med STF:s boenden och tyckt att man fått det man bokat och värde för pengarna, dvs. att informationen stämmer med verkligheten, men i detta fall har det verkligen gått snett. Och för guds skull, vad ni än gör ÄT INTE på boendet. Maten är bedrövlig. Inget barn åt. Det enda som stämmer med bilderna på hemsidan är utsikten över sjön (obs att hundar får bada fritt på stranden alla tider på dygnet). Utsikten är magnifik. Resten stämmer inte (glöm den vackra frukostbuffén, goda måltiderna och fina fikat, glöm också att få sätta din fot i den enligt hemsidan vackra herrgården). ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 1 av 5

Prisvärd vandring i Bergslagen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Ok boende rum med dusch och toalett. Bra frukost, bra lunchpaket och mycket god middag.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Fräsch och rent. Tråkiga byggnader. Lite...

Rekommenderad av Anna H, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Fräsch och rent. Tråkiga byggnader. Litet rum. Frukosten var mycket enkel fanns tex inte ägg. Bra att man kunde få middag på plats då det ligger en bit ut på landet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Lever ej upp till förväntningar

Ej rekommenderad av KT, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Tyvärr flera tråkiga upplevelser från detta boende. Vill med namn, bilder etc ge intryck av att vara ett herrgårdsboende men är snarare längor från 70-talet (?) med inredning från samma tid (inte nödvändigtvis fel i sig men var ärlig i beskrivningen av boendet!). Frukosten lite torftig men ok, tyvärr försökte ägaren ta ut extra betalt för barnens frukost som ”inte ingick” trots att det tydligt framgick på vår bokning att frukost för 4 pers var betalt (så klart då vi bokat familjerum inkl frukost??) Omgivningarna är vackra men boendet bör beskrivas som vad det är: Daterade byggnader med vandrarhemsstandard (förutom att lakan ingår då...) ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Uppfyllde inte förväntningarna

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Vi bodde en natt på Åkerby herrgård i hopp om att få bo i en byggnad med spännande historia beläget i vackra omgivningar. Verkligheten blev en annan. På grund av omständigheter som ägaren inte kunde rå för blev vi inkvarterade i en barackliknande byggnad med lägerkänsla, istället för ett rum i en av herrgårdens flyglar. Samtliga byggnader på området var slitna. Rummet var ok standard. Bra middag. Frukosten lämnar en hel del i övrigt att önska. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 1 av 5

Trodde vi bokade ett paket anpassat för ...

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Trodde vi bokade ett paket anpassat för barnfamiljer såsåom paketet beskrevs på hemsidan. Stämde inte alls, fanns inga som helst anpassningar för barn. Middagen serverades för sent och var inte anpassad för barnen. De aktiviteter som skulle ingå blev det heller inget med, frukosten var under all kritik. Det känns som om stället försöker vara finare än det är. Rummet var vandrarhemsstandard. Herrgården fungerar mest som fond. Samma pastasallad serverades två dagar i rad och maten var på tok för kryddad för en kräsen treåring. Boka inte ”naturkul i bergslagen”!”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-22 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.