STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 84599 Ljungdalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 362 av 377 rekommenderar (106 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(362 av 377rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 106)

Midsommar på Helags

Rekommenderad av Annan, Sverige (Sverige mån 27 jun 2022)
“Tack till all fantastisk personal som gjorde midsommarafton på Helags fjällstation till en oförglömlig upplevelse! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Fler krokar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Fler krokar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Rumsfördelning

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Helags fjällstation har infört nya, för oss vid bokningen, okända bokningsregler. De två stora boendebyggnaderna närmast huvudbyggnaden kan numera endast bokas som ett helt rum istället för enskilda bäddar. Vid vår ankomst till boendet blev vi istället förpassade till det mer perifera "Östan" utan självhushållskök och torkrum. Istället står de andra boendestugorna med tomma rum eftersom merparten av de boende troligtvis vill boka enskilda bäddar och inte ett helt rum. Det boende vi först blev hänvisade till har varit ett hundrum och en i vårt sällskap är allergisk. Det är inte ok att flytta runt hundrummen utan sanering eller att inte upplysa om det vid bokning. Nu har man gjort om en hel byggnad till hundrum, vilket gör att flera troligtvis väljer att inte vilja bo där pga hundar som skäller i rummen samt allergier. Återinför bokning av enskilda bäddar i samtliga stugor och gör åter "Östan" till hundrum så att vi andra gäster slipper störas av hundskall. Renoveringen av ett kök i ett av boendena verkar ta orimligt lång tid att slutföra vilket gör att det just nu endast finns ett kök för självhushåll. I övrigt en mycket trevlig vistelse. Vi återkommer ständigt till Helags och vill få en fortsatt lika trevlig vistelse som tidigare”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hadde alt i alt en fin tur på 4 dager i ...

Rekommenderad av Marit, Norge (Norge mån 25 apr 2022)
“Hadde alt i alt en fin tur på 4 dager i Sylane. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Helags

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 25 apr 2022)
“Älskar Helags med vyerna, enkelheten, topparna och STF konceptet. Återkommer varje år. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Köken var dåligt utrustade. Bastun var f...

Rekommenderad av OF, Sverige (Sverige mån 18 apr 2022)
“Köken var dåligt utrustade. Bastun var fin. Tycker dock mer om den primitiva standarden i fjällstugorna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Vi hade en tuff färd till Helags i hård ...

Rekommenderad av inger, Sverige (Sverige mån 11 apr 2022)
“Vi hade en tuff färd till Helags i hård motvind, väl inne vid receptionen. Saknar ett välkomnande och som förr, ett glas varm saft. Fanns inget intresse av hur färden varit , vart vi kom ifrån osv. Ni ska bo huset längst bort, "hundrummet". Vilket jag förstår, Helags var fullbelagt. Prisvärt: Det blir ju skillnad att bo där jämfört med ex. Sunnan. Toaletter o dusch var hur fina som helst, men varför lägga husen så långt ifrån varann?? Jag är missnöjd av min vistelse pga. VÄDRET inget ni kan göra något åt !!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 5 av 5

25-30 vistelser på Helags genom åren höst och vinter

Rekommenderad av POHa, Sverige (Sverige mån 11 apr 2022)
“Fantastik anläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Städ!

Rekommenderad av Jenny , Sverige (Sverige ons 06 apr 2022)
“Hej! Jag har varit på Helags många ggr. Stationen börjar bli sliten iaf i Sunnan där vi bodde. Det är bra i rummen men i självhushållet känns det slitet. Det är eg ingen fara med det men städning och ordningen är det sämre med. Gäster tar dels inte sitt fulla ansvar. Man håller inte hundarna på rummen man klampar in med skor mm. Gäster städar inte slaskhandfat eller kring bord och stolar. Gäster dammar inte heller. Lamporna var t.ex dammiga. Jag är pedant själv och ser allt på gott och ont 😊 Tips är att kanske skura lite extra i gemensamhetsutrymmen samt kolla i skåp mm. Det blir rörigt med mkt folk och när gäster är under korttid. Jag bodde en natt i Östan vi var 8 st ingen städade innan de åkte. Några lämnade kvar skräp. Kanske det kan finnas en sopkorg i Östan? Blir lättare då. Tack!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Köksrust

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 04 apr 2022)
“Skulle vara bra att förbereda köksrusten bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-30 12:21:31, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.