STF Helags Fjällstation

Adress: STF Helags Fjällstation, 84599 Ljungdalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 415 av 432 rekommenderar (109 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(415 av 432 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 118)

Helags

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 aug 2022)
“Fantastisk miljö, underbar mat och bra boende! Lite dyrt att bo i "eget" 4-bäddsrum men i övrigt var allt utmärkt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Middagen var identisk dag ett och tre. M...

Rekommenderad av LF, Sverige (Sverige lör 13 aug 2022)
“Middagen var identisk dag ett och tre. Matvete tre dagar i rad. Lite variation hade varit kul. Bastun är fantastisk. Stort plus att anläggningen är över trädgränsen. Svårt att förstå hur många måltider man bokar vid beställning och det är även otydligt i bekräftelsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Kommentar

Rekommenderad av Jörgen, Sverige (Sverige tor 11 aug 2022)
“Hallå STF ett par kompletteringar Fantastisk anläggningar både Helags och Gåsen, utifrån sina olika premisser, med trevlig och dedikerad personal Gissar på att ni håller på med ny avloppshantering (eller nått liknande) det var rätt skräpigt i närområdet och det hade varit snyggt om det löpandes städades runt omkring. Gissar att det kommer att ske när ni är klara men respektive gäst är där endast några dagar och för varje gästs upplevelse så skulle det vara trevligt Helags nya hygienanläggning är mycket fin. jag var där när den var nybyggd och åter nu i år. Noterar att det skull kunna göras en insats för att behålla fräsch-heten på er stora investering såsom rengöra kaklet i duschen som nu börjar 'gulna', rengöra dörrar, karmar odyl Gluten/laktos-fritt att handla i butiken skulle kunna lyftas ett snäpp Men mkt nöjd i allmänhet med besöket”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

Great place in the mountains

Rekommenderad av Johan, Nederländerna (Nederländerna ons 10 aug 2022)
“After a 12 km hike you come to this wonderfull place. Just under Helags glacier, with nice cleam rooms, good food and even shower and toilet. The place to be for a birdwhatcher, fisher, or just a naturelover.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Härlig bastu

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 aug 2022)
“Härlig bastu”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Pris vs kvalitet

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 aug 2022)
“Priset ligger för högt i förhållande till vad som erbjuds.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

Gott bemötande, fina faciliteter och här...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 aug 2022)
“Gott bemötande, fina faciliteter och härlig restaurang. Hoppas bara på att det inte byggs ut allt för mycket så att det får behålla sin karaktär.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Handduken på toaletten i restaurangen va...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 aug 2022)
“Handduken på toaletten i restaurangen var dyngsur. Helt blöt och borde bytas ut några gånger per dag. Känns ohygieniskt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Personalen och middagen var allt

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige mån 01 aug 2022)
“Så himla fint och härligt, dock saknade jag egen toa/dusch på rummet men förstår svårigheterna med det. Middagen var super!! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Dyrt men bra!

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige fre 29 jul 2022)
“En chokladboll kostar 35 kr, det är att dra iväg tycker jag. Ölsortimentet liknar någon södermalmspub med onödigt lite variation (mest IPA). Ingen tysk lager eller danskpilsner till de vuxna på stationen…”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.