STF Stockholm/Rygerfjord

Adress: Södermälarstrand Kajplats 13, 11825 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 86% (30 av 35 rekommenderar) (6 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(30 av 35rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Receptionen

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige lör 09 nov 2019)
“Otrevligt bemötande och dålig information”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Bra läge, men "sjöutsikt" var en sanning...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 14 apr 2019)
“Bra läge, men "sjöutsikt" var en sanning med modifikation eftersom det lilla runda fönstret inte gick att se nåt genom. Verkade inte finnas nåt miljötänk, som man är van att möta hos STF. Yttredörren stod öppen så kall luft strömmade in i båten, samtidigt som elementen stod på för fullt, rengöringsmedlen som städpersonalen använde luktade starkt, ingen på frukosten tycktes vara eko och bregott serverades i små plastförpackningar. Kändes öht inte alls som STF. Personalen korrekt men utan "det lilla extra". För hör musik i matsalen enligt mig. Plus för den fina inredningen och tapeten i hytten, den jättefina salongen en trappa upp (med fantastisk utsikt!), de fina och bra krokarna i hytten och badrummet. Men, med tanke på läget och priset, är jag nöjd. Skulle nog tveka bo där sommartid dock, gissar att hytterna blir olidligt varma då, med oöppningsbara fönster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Rygerfjord

Rekommenderad av Annica Olsson, Sverige (Sverige sön 24 mar 2019)
“Jag är mkt nöjd med detta vandrarhem, bra läge och sköna sängar! Några saker borde dock fixas: krokar på rummen att hänga jackan m.m. på. Fanns inte en enda krok! Ventilationen var dålig, nu tillåter vädret att man har fönstret öppet på natten så det funkade, men kommer inte välja detta vandrarhem vintertid om inte ventilationen fixas. Städningen hade kunnat förbättrats, det var dammigt under sängen. Det behövs bättre hygienrutiner i köket, folk diskade inte och det var smutsigt porslin bland det rena. (Båt 3) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Bra och mysigt. Saknade bord, stol och p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 nov 2018)
“Bra och mysigt. Saknade bord, stol och papperskorg. Städet kom innan utchecking och det lät in till vårt rum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Sämsta säng jag någonsin har försökt sov...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Sämsta säng jag någonsin har försökt sova i”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Trångt på Rygerfjord 2 (vandrarhemmet)

Ej rekommenderad av Charlotta, Sverige (Sverige ons 26 sep 2018)
“Vår hytt var kall, elementet verkade inte fungera. Konstigt att det bara fanns två toaletter för kvinnor. Duschutrymmet var dåligt: två bås, knappt någonstans att hänga kläder och en svängdörr ut till gemensamt utrymmer för damer och herrar. Varför har man inte ordnat fler toaletter och duschar?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 5 av 5

Med Stadshuset som utsikt

Rekommenderad av Anita, Sverige (Sverige mån 03 sep 2018)
“Tillbringade två nätter på Rygefjord och trivdes bra i min hytt. Lite lyhört men det avhjälptes med öronproppar. Jag sov gott med vattnet kluckande utanför. Vaknade med vyn av Mälaren och Stadshuset utanför mitt fönster. Ett trevligt och annorlunda boende vid och på vattnet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews