STF Andrarum/Kuskahusen Vandrarhem

Adress: Kristinehov, Kuskahusen, 27357 Brösarp  visa karta
Område: Österlen (Naturnära)
Gästbetyg: 98% (96 av 98 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(96 av 98rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,9 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 34)

Här sov vi väldigt gott!

Rekommenderad av Fröken Solstråle, Sverige (Sverige tis 09 apr 2019)
“Väl värt en omväg! Vi vaknade mitt i vacker natur, med rådjur direkt utanför fönstret. Sköna sängar och väldigt bra med kylskåp och trevligheter som vattenkokare på rummet. Vi trivdes i självhushållet, även om frukostbuffén såg riktigt bra ut. Stort plus till enkelheten och ordningen på städgrejerna och till det trevliga värdskapet som tipsade om vandringsleder och naturupplevelser i närområdet. Hit kommer vi tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Så himla mysigt !

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 apr 2019)
“Jättebra övernattning ! Superfrukost! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Österlens smultronställe

Rekommenderad av Anna Fridén, Sverige (Sverige sön 31 mar 2019)
“Bodde för andra gången på Kuskahusen i jägarstugan. Härlig stuga med bra standard. Rekommenderas varmt till familj eller litet sällskap. Hund får följa med :) . Vi hade turen att få härligt vårväer och en magnifik stjärnhimmel kunde beskådas på sista kvällspromenaden. Vi kommer komma tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt ställe i avskildhet

Rekommenderad av Stefan Aroneng, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Kuskahusens vandrarhem ligger en bit från de stora vägarna och de myllrande storstäderna, men vill man ha ett högklassigt boende med utmärkt service och andra faciliteter då har man kommit till rätt ställe. Snygga rum med väl tilltagen dusch- och toalett-del i varje rum. Ett välutrustat och välorganiserat kök står till gästernas förfogande och om du har tur så dyker det upp en smarrig kaka till eftermiddagsfikat. Här bor jag gärna igen om jag har vägarna förbi. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Städutrustning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 nov 2018)
“Värden var inte på plats vid avfärd varvid städning fick improviserad då den var inlåst i receptionen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Finaste vandrarhemmet hittills!

Rekommenderad av Ewa, Sverige (Sverige lör 13 okt 2018)
“Vi har bott på många vandrarhem i hela Sverige men detta är det ”flottaste”! Mycket smakfullt inredda rum och hög standard. Ett gemensamt kök som hade allt man kan önska sig till matlagning. Läget är helt okay, lugnt avskilt med naturen in på knuten. Trevlig värd som verkligen höll sig vaken på om vi behövde något. Vi tänker återkomma!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandring

Rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige lör 13 okt 2018)
“Utmärkt boende för vandring på österlen. Starta där du bor med lätt utrustning. Efter vandring dusch och vila, toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Suveränt på alla plan!

Rekommenderad av Nenne, Sverige (Sverige ons 15 aug 2018)
“Bemötandet. Rummet. Frukosten. Servicen. Har svårt att se att något skulle kunna vara bättre än på Kuskahusen. Till på köpet kronhjortar in på knuten och en vandringsled med början vid vår ytterdörr, en led som tog mig och min fru förbi det som var Nordens största industri för 350 år sedan, vidare till Skånes högsta vattenfall, sen till Brösarps backar för att avsluta i Haväng vid en 5000 år gammal dös. Det enda vi saknade var en busshållplats i närheten av Kuskahusen. Vi kommer tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht och trevligt läge,bra värd.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Fräscht och trevligt läge,bra värd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd men fanns inget wifi

Rekommenderad av Sally, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Frsächt rum! Tyvärr fanns det ingen wifi som utlovat pga att telia stäng ner sina master. Skulle fungera igen hösten 2018. Lite tråkigt då det delvis var för wifi:t vi valde boendet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews