STF Andrarum/Kuskahusen Vandrarhem

Adress: Kristinehov, Kuskahusen, 27357 Brösarp  visa karta
Område: Österlen (Naturnära)
Gästbetyg: 99% (90 av 91 rekommenderar) (32 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(90 av 91rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,9 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Toppenställe

Rekommenderad av Sonja, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Vårt besök på Kuskahusen var en mycket positiv upplevelse. Lugnt o rofyllt, ingen TV bara tuppen som gal på morgonen. Inredning o utrustning höll hög standard för ett vandrarhem. Enda minus var kuddarna (ej prydnadskuddar) som kunde varit 2 st o lite fylligare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

bra boende

Rekommenderad av kerstin, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“bra boende och trevligt mottagande 😀”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Even though we really enjoyed the accomm...

Rekommenderad av Alina, Sverige (Sverige fre 04 sep 2020)
“Even though we really enjoyed the accommodation, atmosphere and natural environment we were surprised by few things. Considering breakfast costs 80kr/pp we’d expect more than what was provided. There were two ham and cheese sandwiches with no vegetables, two apples, apple juice and flavored yoghurt. The price seemed way to high for such simple breakfast with no variability. Another thing that we did not enjoy was the fact that even though the price per night was quite high we were required to do the final cleaning. We’d certainly choose a cheaper place to stay if we were willing to clean it afterwards. Except these two factors the place was welcoming, with nice atmosphere and helpful staff.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

En härlig vistelse❣️

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Vi njöt av tystnaden och den vackra miljön på detta fina ställe. Mycket fint rum med hög standard. Hönsen var charmiga men tuppen något för morgonpigg. Hade varit skönt med sovmorgon😘 Kommer gärna tillbaka och hoppas på tystare tupp....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nära naturen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Ett vandrarhem mitt ute i naturen. Väldigt fina rum och väldigt trevliga och serviceinriktade värdar. Gården ligger enskilt så det var väldigt lätt att komma ner i varv här och en perfekt viloplats på kvällarna efter långa vandringar i närområdet. En liten varning, gården har tupp så var beredd på att bli väckt tidigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Suveränt vandrarhem med hotellstandard. ...

Rekommenderad av Leko, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Suveränt vandrarhem med hotellstandard. Fräscht mysigt rum med fin egen toalett och dusch. Rummet hade egen utgång med sittplats med egen plats med bord och stolar precis utanför. Där satt man och tittade ut på en vacker åker där rådjur dök upp, medan gårdens hönor spankulerade omkring bredvid en. Verkligen att rekommendera!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet

Rekommenderad av Mormor, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Ett fantastiskt boende, trevliga värdar. Hit kommer jag att åka igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hotellstandard

Rekommenderad av Ilse, Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Att avsluta min sjudagarsvandring längs Österlenleden med en natt på Kuskahusens vandrarhem var en ren fröjd. Vilken lyx! Vilken fridfull och harmonisk miljö att vistas i! När jag gick ut på uteplatsen på morgonen för att äta frukost hade jag ett rådjur bara några meter ifrån mig. Fantastiskt att bo så nära djur och natur i tystnad och stillhet! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och fridfullt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Kuskahusen var ett perfekt boende när man vill ha det lugnt och skönt. Bra rum med egen ingång samt toalettlock dusch på rummet. Vi sov jättebra i de sköna sängarna. Nära till vandringsleder. Bil krävs för att ta sig dit.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Lugnt o fridfullt, allt väl genomtänkt. Generöst värdpar, som bjöd på mycket och även sej själva. Helt klart det bästa vandrarhem jag bott på. Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.