STF Andrarum/Kuskahusen Vandrarhem

Adress: Kristinehov, Kuskahusen, 27357 Brösarp
Område: Österlen (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 61 av 62 rekommenderar (12 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(61 av 62rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,8 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Mycket nöjd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 maj 2022)
“Mycket trevligt vandrarhem! Perfekt för en helg med familj eller goda vänner för vandring i vacker natur. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hit återkommer vid varje år. Naturen är ...

Rekommenderad av Camilla & Tobbe, Sverige (Sverige mån 18 apr 2022)
“Hit återkommer vid varje år. Naturen är fantastisk och inbjuder till långa och många cykelturer. I Kuskahusen är det rofyllt och man går verkligen ner i varv. Bäst av allt är värdparet Anette och Lars!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt i den Skånska skogen ligger den här...

Rekommenderad av Loffe, Sverige (Sverige fre 19 nov 2021)
“Mitt i den Skånska skogen ligger den här lilla pärlan vid Skåneleden. Ett mysigt boende, trevligt bemötande. Liten självbetjänings butik med det nödvändigaste för frukost eller enklare måltid, mycket bra i coronatider. Ett ställe vi gärna kommer tillbaka till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tredje gången jag besökte Kuskahusen och...

Rekommenderad av Camilla , Sverige (Sverige tis 26 okt 2021)
“Tredje gången jag besökte Kuskahusen och bokat vandringspaketet. Fantastiskt ställe i underbar miljö med naturen runt hörnet. Fräscht , mysigt o mycket bra service. Kommer absolut åka dit igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bättre kan det inte bli.

Rekommenderad av Muddyhill , Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Vill man bo mitt i naturen och ända ha en bra standard uppfyller Kuskahusen alla krav och förväntningar. Det känns som man bor i en egen lägenhet men ändå har tillgång till matsal och storkök. Värdparet är mycket serviceinriktade och vänliga. Av 10 möjliga poäng får Kuskahusen 12.”
STF Andrarum/Kuskahusen Vandrarhem svarar (tis 12 okt 2021)
Hej, Tack så mycket för din fina recension och välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt i naturen!

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Här bor du nästan lyxigt mitt Österlenpulsen och mitt i naturen. Skåneleden utanför dörren, det allra finaste caféet på gångavstånd och massor av historia att ta del av. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende i fin miljö

Rekommenderad av Matilda, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Mysigt och fint vandrarhem med hög standard och sköna sängar. Vi fick jättebra hjälp och mottagande av Lars och Anette som driver vandrarhemmet. Ett tips om du tar dig dit på cykel är att höra med dem innan vilken väg som är bäst att cykla för att undvika de värsta backarna – det gjorde inte vi :) Tack för en fin vistelse!”
STF Andrarum/Kuskahusen Vandrarhem svarar (tis 12 okt 2021)
Hej, Vad roligt att ni uppskattade vårt boende! Välkommen tillbaka till Brösarps (tuffa :) backar!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättebra bemötande och service från värd...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Jättebra bemötande och service från värdparet ” allt fanns ” både att använda eller om man ville köpa till något från en microbutik”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Något ensligt beläget. Mycket dålig cyke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Något ensligt beläget. Mycket dålig cykelväg till vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hög standard

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Snäppet dyrare än andra vandrarhem jag bott på i trakten, men så värt det! Hög standard på rummet (med kyl, micro, vattenkokare) och badrum en-suite. Dessutom egen uteplats, jättefin matsal och välutrustat kök. Förövrigt finns också minibutik med bra utbud för frukost, mellanmål och lättare middag, väldigt praktiskt när man som jag kommer vandrande med ryggsäck och inte vill bära med sig mat och dryck. Härligt läge mitt i naturen, det enda man bör tänka på om man vandrar hit (t.ex. går STF Signaturled Österlen) och har Kuskahusen som sista etappmål, är att det är cirka 1 mil till Brösarp och närmaste busstation.”
STF Andrarum/Kuskahusen Vandrarhem svarar (tis 12 okt 2021)
Hej, Så kul att du tyckte det var värt att komma hit! Ni är hjärtligt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.