STF Andrarum/Kuskahusen Vandrarhem

Adress: Kristinehov, Kuskahusen, 27357 Brösarp
Område: Österlen (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 91 av 92 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(91 av 92rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,8 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Bättre kan det inte bli.

Rekommenderad av Muddyhill , Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Vill man bo mitt i naturen och ända ha en bra standard uppfyller Kuskahusen alla krav och förväntningar. Det känns som man bor i en egen lägenhet men ändå har tillgång till matsal och storkök. Värdparet är mycket serviceinriktade och vänliga. Av 10 möjliga poäng får Kuskahusen 12.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt i naturen!

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Här bor du nästan lyxigt mitt Österlenpulsen och mitt i naturen. Skåneleden utanför dörren, det allra finaste caféet på gångavstånd och massor av historia att ta del av. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende i fin miljö

Rekommenderad av Matilda, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Mysigt och fint vandrarhem med hög standard och sköna sängar. Vi fick jättebra hjälp och mottagande av Lars och Anette som driver vandrarhemmet. Ett tips om du tar dig dit på cykel är att höra med dem innan vilken väg som är bäst att cykla för att undvika de värsta backarna – det gjorde inte vi :) Tack för en fin vistelse!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättebra bemötande och service från värd...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Jättebra bemötande och service från värdparet ” allt fanns ” både att använda eller om man ville köpa till något från en microbutik”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Något ensligt beläget. Mycket dålig cyke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Något ensligt beläget. Mycket dålig cykelväg till vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hög standard

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Snäppet dyrare än andra vandrarhem jag bott på i trakten, men så värt det! Hög standard på rummet (med kyl, micro, vattenkokare) och badrum en-suite. Dessutom egen uteplats, jättefin matsal och välutrustat kök. Förövrigt finns också minibutik med bra utbud för frukost, mellanmål och lättare middag, väldigt praktiskt när man som jag kommer vandrande med ryggsäck och inte vill bära med sig mat och dryck. Härligt läge mitt i naturen, det enda man bör tänka på om man vandrar hit (t.ex. går STF Signaturled Österlen) och har Kuskahusen som sista etappmål, är att det är cirka 1 mil till Brösarp och närmaste busstation.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturligt lugn .

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige fre 11 jun 2021)
“Mycket fint och välskött vandrarhem med goda möjligheter att handla i minibutiken.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättebra boende i vacker och lugn miljö.

Rekommenderad av Rose-Marie, Sverige (Sverige sön 06 jun 2021)
“Jättebra boende i vacker och lugn miljö. Hotellkänsla med eget badrum, kylskåp och lite köksgrejer på rummet. Jättesköna sängar och egen uteplats. Det allmänna köket var välutrustat och frächt. Fler vandringsleder runt knuten och hjälpsamma, trevliga värdar. Kommer definitivt tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt boende naturen alldeles in p...

Rekommenderad av Klas Gunnarsson , Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“Fantastiskt boende naturen alldeles in på knuten väldigt trevligt bemötande från ägarparet ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Toppenställe

Rekommenderad av Sonja, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Vårt besök på Kuskahusen var en mycket positiv upplevelse. Lugnt o rofyllt, ingen TV bara tuppen som gal på morgonen. Inredning o utrustning höll hög standard för ett vandrarhem. Enda minus var kuddarna (ej prydnadskuddar) som kunde varit 2 st o lite fylligare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.