STF Andrarum/Kuskahusen Vandrarhem

Adress: Kristinehov, Kuskahusen, 27357 Brösarp  visa karta
Område: Österlen (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (67 av 69 rekommenderar) (30 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(67 av 69rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,9 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 32)

Högsta betyg ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 jun 2019)
“.... på allt - utom möjligen läget. Det är lite väl långt från närmsta samhälle (och sevärdheter). Extra plus dock för egen/egna ingång/-ar med uteplats/-er där man kunde njuta avslut av dagen med att spana efter vilt :-) // Britta o Janne ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppklass

Rekommenderad av Tobbe, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Har bott på åtskilliga vandrarhem genom åren, men Kuskahusen är nog det bästa hittills. STF borde skicka dit ett antal av vandrarhemsvärdar på studiebesök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kuskahusen

Rekommenderad av Pelle, Sverige (Sverige sön 19 maj 2019)
“Mycket fint vandrarhem i närhet av fantastisk natur ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kuskahusen i Österlen

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 13 maj 2019)
“Mycket prisvärt boende i naturskön miljö. Nära till allt. Kan varmt rekommenderas. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Naturnära boende.

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige tor 02 maj 2019)
“Naturnära boende centralt för vandrare och konstintresserade.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi kommer gärna tillbaka

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 apr 2019)
“Omsorg om detaljer gjorde att man kände sig välkommen. En värd som gärna delade med sig av sina kunskaper om området gällande djurliv och natur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Här sov vi väldigt gott!

Rekommenderad av Fröken Solstråle, Sverige (Sverige tis 09 apr 2019)
“Väl värt en omväg! Vi vaknade mitt i vacker natur, med rådjur direkt utanför fönstret. Sköna sängar och väldigt bra med kylskåp och trevligheter som vattenkokare på rummet. Vi trivdes i självhushållet, även om frukostbuffén såg riktigt bra ut. Stort plus till enkelheten och ordningen på städgrejerna och till det trevliga värdskapet som tipsade om vandringsleder och naturupplevelser i närområdet. Hit kommer vi tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Så himla mysigt !

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 apr 2019)
“Jättebra övernattning ! Superfrukost! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Österlens smultronställe

Rekommenderad av Anna Fridén, Sverige (Sverige sön 31 mar 2019)
“Bodde för andra gången på Kuskahusen i jägarstugan. Härlig stuga med bra standard. Rekommenderas varmt till familj eller litet sällskap. Hund får följa med :) . Vi hade turen att få härligt vårväer och en magnifik stjärnhimmel kunde beskådas på sista kvällspromenaden. Vi kommer komma tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt ställe i avskildhet

Rekommenderad av Stefan Aroneng, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Kuskahusens vandrarhem ligger en bit från de stora vägarna och de myllrande storstäderna, men vill man ha ett högklassigt boende med utmärkt service och andra faciliteter då har man kommit till rätt ställe. Snygga rum med väl tilltagen dusch- och toalett-del i varje rum. Ett välutrustat och välorganiserat kök står till gästernas förfogande och om du har tur så dyker det upp en smarrig kaka till eftermiddagsfikat. Här bor jag gärna igen om jag har vägarna förbi. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället