STF Tjärö

Adress: Järnaviks brygga, 370 10 Bräkne-Hoby
Område: Blekinge (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 98 av 103 rekommenderar (37 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(98 av 103rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 37)

Tjärö är en fantastik miljö på många sät...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Tjärö är en fantastik miljö på många sätt. Vi har varit där förut men då tältat. Nu skulle vi testa att bo på vandrarhemmet men blev tyvärr besvikna över boendestandarden på det boende vi valt, dubbelrum med dusch och toalett. Rummet var ok, men duschen och toaletten var i stort behov av renovering. I de allmänna utrymmena i huset var det ganska smutsigt. T.ex. behövde klädsel i soffor bytas och kylen behövde städas ur. Vid avresa kunde vi inte städa rummet eftersom det saknades städmaterial och städförrådet var i en enda röra. Även det gemensamma köket till vandrarhemmet är behov av städning och renovering. Frukosten var bra med fantastik miljö på bryggan vid vattnet. För att få full pott skulle det funnits något litet gott sött, frukt eller kaka, till kaffet på slutet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Ett mysigt boende med trevlig utemiljö o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Ett mysigt boende med trevlig utemiljö och hamn. Men inte för fler nätter än en då sömnen stördes rejält av ljud från boende i andra rum /lyhört. Dåligt städade golv på rummet och i hallen. Men toalett och dusch var mycket fräscha. Kaos i självhushållningsköket. Både diskad och odiskade köksredskap på bänkarna. Oordning i lådor. Smutsiga bänkar och diskhanddukar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Prisvärt boende på underbar ö!

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Det är verkligen en idyll och det finns allt man kan önska sig av ett vandrarhem. Det innebär också mycket liv under högsäsong, så öronproppar kan rekommenderas om man sover i de enklare rummen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Tjärö är supermysigt! Åk hit:) boende oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Tjärö är supermysigt! Åk hit:) boende och restaurang är helt okej men inget speciellt. Däremot ligger det väldigt vackert och husen för boendet är väldigt fint utifrån.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Potential

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Rummet var OK men det känns som om det saknas intresse för att förvalta denna unika plats. Vissa uthus står och förfaller och det känns lite som om rummen saknar kärlek och omtanke. Dåligt med krokar för att hänga upp saker och i samband med installation av wifi skulle man gärna kunnat passa på att dra in ett par stickkontakter. (Hannas lada) I rummet står också anslaget att ön saknar brandkår så att man ska vara försiktig med eld. Om något skulle hända "hittar man någon av oss någonstans på ön" Ett telefonnummer skulle ha suttit fint. Personen som tog emot oss i receptionen visade inget större intresse av att välkomna eller informera oss om någonting. Ön Tjärö är fantastisk och vandrarhemmet skulle kunna utmärka sig lite mer servicemässigt för att matcha ön.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

En pärla

Rekommenderad av Maggan(Tesstass), Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Vilken fin ö med vacker natur! Så stora fina ekar och enar! Klippblock och släta badhällar om vartannat. Många ordnade sittplatser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra till slut

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Vi kom till vägs ände och visste inte då att vi bokat boende på en ö. Vi kunde inte heller få tag på någon på vandrarhemmet. I receptionen skulle de återkomma nästa dag och i restaurangen skulle de svara efter 21:30. Vi fick reda på hur vi skulle göra av skepparen på Tjuröbåten. Som tur var kom vi så att sista båten inte gått. Lite mer info om dessa saker kunde vara på sin plats. I övrigt var det hur mysigt som helst.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Fint, men særligt fælleskøkkenet var problematisk

Rekommenderad av Noah, Danmark (Danmark ons 04 aug 2021)
“Super fin ø med mange muligheder for korte vandreture og aktiviteter. Vandrerhjemmet ligger spredt ud på en række mindre bygninger der oprindeligt har udgjort et lille samfund. Der var lavet et nyere samlingssted omkring anløbsbroen med café, restaurant, reception, udlejning af SUP boards, kanoer mm. samlet om et trædæk der virkede ganske godt. Der var også lavet en nyt crossfit platform der blev flittigt brugt af alle aldre. Vi var der i uge 30 og midt i højsæssonen oplevedes det desværre som der var langt flere gæster end øen kunne rumme. Uanset tidspunkt var det umuligt at finde et sted på øen hvor man ikke var sammen med andre - også udenfor stierne. Det er sikkert mere fornuftigt udenfor højsæssonen. Personalet var søde, imødekommende og klarede opgaven i det store hele fint selv om de fleste var ret unge. Den eneste rigtige tidsel i buketten var fælleskøkkenet der snarere virkede som det var tænkt til 15-20 værelser end de 52 rum der var på vandrerhjemmet plus ca. 40 bådpladser og alle dem der teltede. Det var rent kaos det meste af dagen! Hjalp gjorde det heller ikke at omfanget af kogegrej var meget begrænset og det meste af det ødelagt. En tur i IKEA og køleskabe så der måske var ½ hylde til hvert værelse havde hjulpet meget.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Pärlan Tjärö!

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Vi var tillbaka på Tjärö efter 20 år!! Firade vår bröllopsdag där 24/7 2001. Kul att se hur väl det är skött och fräscht hotell. Restaurangen snyggt anpassad och god mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Råttor i väggarna

Ej rekommenderad av SL, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Ingen rolig vistelse. Hade förväntat mig mkt högre standard och fräschör för det priset. 1. Mycket otrevlig personal som inte gav någon information om vart vi skulle gå. Fick släpa på packning över halva ön fram o tillbaka för att hitta rätt. 2. Luktade gammalt kiss inne på toaletten och det kändes inte rent i rummet. 3. Fick med nöd och näppe plats på restaurangen för att kunna äta nått. 4. Råttor höll oss vakna hela natten, sprang i väggarna. 5. Hutlöst dyr båtresa för att komma därifrån. Borde ingå i priset när man tagit in på pensionatet. Skulle avråda bekanta att åka dit.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.