STF Tjärö

Adress: Järnaviks brygga, 370 10 Bräkne-Hoby  visa karta
Område: Blekinge (Vid kusten)
Gästbetyg: 97% (92 av 95 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(92 av 95rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-29 av 29)

Avkopplande semester

Rekommenderad av Prinsessan Leija, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Vi inledde semestern med tre dagar på Tjärö. Boendet var enkelt men fräscht och vi åt frukost och lunch i restaurangen. Det smakade bra. Personalen i receptionen var mycket hjälpsam och tillmötesgående. Det enda vi inte var nöjda med var att vi sista natten hade oturen att bo bredvid ett äldre par som störde både på natten och väldigt tidigt på morgonen. Rummen var extremt lyhörda så då blev det inte mycket sömn. Det hjälpte inte heller att be dem vara tysta. Men annars var vi väldigt nöjda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Blekinge när det är som bäst

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 maj 2020)
“Två dagar i kajak med strålande försommarväder i skärgården. Fantastiskt boende mitt i idyllen. Sköna sängar, god mat och underbart trevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Härlig resa i skärgården

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Fantastisk miljö. Mysigt boende, trevlig personal och mycket fin frukost. Bra helhetsupplevelse helt enkelt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

fint rum men rätt risiga gemensamma ytor

Ej rekommenderad av Emelie, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Kök och gemensamma ytor kunde behövt en rejäl uppfräschning. Det var svårt att ta sig runt med barnvagn men i övrigt helt ok. vårt rum var fint. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

Lite tråkig inomhusmiljö men rent och br...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Lite tråkig inomhusmiljö men rent och bra med egen dusch och toalett. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mysigt sommarparadis

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Mycket charmigt vandrarhem med fint renoverade rum. Trevlig restaurang med fantastiskt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bullerbykänsla

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Ett vandrarhem med hög Bullerby-känsla placerat väldigt vackert i den Blekingska skärgården. Goda möjligheter för självhushållning (även om kylskåpsutrymmet är underdimensionerat för den stora mängd gäster vandrarhemmet kan ta), även om det också finns en restaurang och café. Möjligheter till bad, bastu, kanot. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Idyll i Blekinge skärgård

Rekommenderad av Sarha Rodin Holst, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“Vi hade en idyllisk övernattning på STF Tjärö under Kristihimhelgen. Boende, omgivningar och bemötande av personal var fantastiskt. Vår ända kommentar är att tiderna för färgan från Järnavik till Tjärö inte framgick på STF:s hemsida eller i bokningsbekräftelsen. Då vi tog för givet att färgan skulle gå hela dagen missade vi sista avgången vid 16.00. Efter telefonsamtal med receptionen på Tjärö ordnade dem så att vi kunde bli upphämtade ändå, vilket var så himla snällt. Underbart ställe och underbar miljö :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Miljön / naturen på Tjärö är fantastisk....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 maj 2019)
“Miljön / naturen på Tjärö är fantastisk..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.