STF Tjärö

Adress: Järnaviks brygga, 370 10 Bräkne-Hoby
Område: Blekinge (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 67 av 67 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(67 av 67rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-29 av 29)

Magiskt vackert!

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Tjärö var en glad överraskning då jag inte bott på så många STF boenden, bara i fjällstugor tidigare. Att få bo i Annies stuga nära till klippor o bad, vandra i underbar natur var helt magiskt. En o annan tavla på väggarna kunde höjt mysfaktor ett snäpp, kanske i textil som är ljuddämpande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Charmigt med vandrarhemsstandard men rum...

Rekommenderad av Oskar, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Charmigt med vandrarhemsstandard men rummen är väldigt lyhörda. Restaurangen är bra men har dålig akustik. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Tjärö 13-16 juli, 2020

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Tjärö är en härlig pärla i Blekinge skärgård. Ett besök rekommenderas. Vårt sällskap hade de 4 rummen på bottenvåningen i Anderssons hus. Fina rum och sköna sängar. Det mesta var positivt på vandrarhemmet som helhet men vissa saker kan förbättras: 1) Städningen av rum och gemensamma utrymmen kunde varit bättre. 2) Det gemensamma köket saknade en hel del grundläggande saker, t.ex. glas och teskedar och det fanns bara en kaffekokare och en vattenkokare. Bra med kylutrymmen men det borde vara lite bättre uppmärkt. 3) Ingen källsortering förutom eget kärl för glas. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Paradis

Rekommenderad av Bodil , Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Tjärö är en fantastisk plats och STFs anläggning kronan på verket. Så fint!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastisk läge, något sämre standard.

Rekommenderad av Blomman, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Tjärö är en helt fantastisk sommaridyll och i denna idyll ligger vandrarhemmet med sina olika byggnader. Vi bodde i byggnaden längst bort där varje rum hade egen toalett och dusch. Rummet var som man kan vänta av ett vandrarhem men även med det i åtanke så hade tidens tand slitit på faciliteterna. Badrummet var inte så fräscht främst på grund av slitage och ålder. En renovering är på tiden. Förutom vandrarhemmet så hade ön en ganska välbesökt gästhamn vilket gjorde att det var mycket folk i omlopp. Det var svårt att få bord på restaurangen och caféet hade begränsat utbud. Utöver detta så fanns det inga andra ställen att äta på. Lite tydligare info om detta hade varit bra i förväg. Färjan ut från fastlandet fungerade bra men mer info om hur den fungerar hade varit önskvärd. Men vi skulle verkligen rekommendera att besöka ön! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Blekinge skärgård

Rekommenderad av Conny Johansson, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Otroligt bra boende , bra bemötande”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Prisvärt dygn på Tjärö

Rekommenderad av Björn Larsson, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Vi är jättenöjda med vistelsen på Tjärö. Vi tog färja från Järnavik och spenderade en natt på Tjärö. Helt klar prisvärt boende med fräsch frukost, ön är också riktigt idyllisk med så mycket orörd natur och gamla kåkar. Vi kan varmt rekommendera detta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Avkopplande semester

Rekommenderad av Prinsessan Leija, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Vi inledde semestern med tre dagar på Tjärö. Boendet var enkelt men fräscht och vi åt frukost och lunch i restaurangen. Det smakade bra. Personalen i receptionen var mycket hjälpsam och tillmötesgående. Det enda vi inte var nöjda med var att vi sista natten hade oturen att bo bredvid ett äldre par som störde både på natten och väldigt tidigt på morgonen. Rummen var extremt lyhörda så då blev det inte mycket sömn. Det hjälpte inte heller att be dem vara tysta. Men annars var vi väldigt nöjda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Blekinge när det är som bäst

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 maj 2020)
“Två dagar i kajak med strålande försommarväder i skärgården. Fantastiskt boende mitt i idyllen. Sköna sängar, god mat och underbart trevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.