STF Tjärö

Adress: Järnaviks brygga, 370 10 Bräkne-Hoby  visa karta
Område: Blekinge (Vid kusten)
Gästbetyg: 93% (50 av 54 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(50 av 54rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Mysfaktor

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Fantastisk ö !! Trevligt boende! Härliga omgivningar ! Maten i restaurangen var jättebra! Vi var helnöjda när vi tog båten tillbaks till Järnavik! Återkommer med all säkerhet !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Härlig resa i skärgården

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Fantastisk miljö. Mysigt boende, trevlig personal och mycket fin frukost. Bra helhetsupplevelse helt enkelt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

fint rum men rätt risiga gemensamma ytor

Ej rekommenderad av Emelie, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Kök och gemensamma ytor kunde behövt en rejäl uppfräschning. Det var svårt att ta sig runt med barnvagn men i övrigt helt ok. vårt rum var fint. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

Lite tråkig inomhusmiljö men rent och br...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Lite tråkig inomhusmiljö men rent och bra med egen dusch och toalett. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mysigt sommarparadis

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Mycket charmigt vandrarhem med fint renoverade rum. Trevlig restaurang med fantastiskt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bullerbykänsla

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige ons 17 jul 2019)
“Ett vandrarhem med hög Bullerby-känsla placerat väldigt vackert i den Blekingska skärgården. Goda möjligheter för självhushållning (även om kylskåpsutrymmet är underdimensionerat för den stora mängd gäster vandrarhemmet kan ta), även om det också finns en restaurang och café. Möjligheter till bad, bastu, kanot. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Tjärö - en ö att förälska sig i

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Först en liten fin båttur från Järnavik. Välkomnande mottagande i receptionen. Vår stuga låg en bit iväg men å andra sidan hade vi lugnt o skönt. Fina klipphällar för oss själva i solnedgången vid vattnet. Nära till badbrygga. Underbar miljö att vandra i på rösade stigar. Många grillplatser o fina utkiksplatser. Vi åt gott i restaurangen både till frukost, lunch o middag. Trivsamt o trevligt. Återvänder gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Idyll i Blekinge skärgård

Rekommenderad av Sarha Rodin Holst, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“Vi hade en idyllisk övernattning på STF Tjärö under Kristihimhelgen. Boende, omgivningar och bemötande av personal var fantastiskt. Vår ända kommentar är att tiderna för färgan från Järnavik till Tjärö inte framgick på STF:s hemsida eller i bokningsbekräftelsen. Då vi tog för givet att färgan skulle gå hela dagen missade vi sista avgången vid 16.00. Efter telefonsamtal med receptionen på Tjärö ordnade dem så att vi kunde bli upphämtade ändå, vilket var så himla snällt. Underbart ställe och underbar miljö :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Miljön / naturen på Tjärö är fantastisk....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 maj 2019)
“Miljön / naturen på Tjärö är fantastisk..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Vacker ö som du gör på ett dygn

Rekommenderad av Fjon, Sverige (Sverige tor 23 aug 2018)
“Ön är vacker och de två naturstigarna på totalt 5 km var en rolig utmaning att gå längs. Rummet vi tilldelades var relativt välstädat men det fanns varken krokar på väggar eller hyllplan i garderoben för att lägga undan kläder och annat. I stort sätt var vi de ända gästerna på stället men trots det placerades vi i ett rum där städgrejer låg på golvet så gott som framför dörren till rummet, det tyckte vi var konstigt och obekvämt att behöva putta till kvastskaft eller dammsugarslangt för att komma in. Det gemensamma WC:et och duchen var inte städat när vi kom och städades inte under de tre dagar vi bodde på ön. Självhushållsavdelningen var mycket smutsigt med en trasig spis och många trasiga lådor. Vi hade inte velat laga mat i det köket... Restaurangen var mycket bra, frächa lokaler, god mat och fin fin service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews