STF Tjärö

Adress: Järnaviks brygga, 370 10 Bräkne-Hoby
Område: Blekinge (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 67 av 67 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(67 av 67rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Pärlan Tjärö!

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Vi var tillbaka på Tjärö efter 20 år!! Firade vår bröllopsdag där 24/7 2001. Kul att se hur väl det är skött och fräscht hotell. Restaurangen snyggt anpassad och god mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Råttor i väggarna

Ej rekommenderad av SL, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Ingen rolig vistelse. Hade förväntat mig mkt högre standard och fräschör för det priset. 1. Mycket otrevlig personal som inte gav någon information om vart vi skulle gå. Fick släpa på packning över halva ön fram o tillbaka för att hitta rätt. 2. Luktade gammalt kiss inne på toaletten och det kändes inte rent i rummet. 3. Fick med nöd och näppe plats på restaurangen för att kunna äta nått. 4. Råttor höll oss vakna hela natten, sprang i väggarna. 5. Hutlöst dyr båtresa för att komma därifrån. Borde ingå i priset när man tagit in på pensionatet. Skulle avråda bekanta att åka dit.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

Enkelt boende

Ej rekommenderad av Ida, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Enkelt boende med upprustningsbehov. Taket var sönder i duschen så det är en tidsfråga innan mögel tittar fram. Rummet var bra städat, men gemensamma utrymmen verkar inte dammsugas. Frukosten innehöll många alternativ, men den varma maten var inte god, bacon som var slappt och badade i fett. Brödet och tillbehör var bra. Tjejen i receptionen var oengagerad och otrevlig. Restaurangen hade varken bra mat eller trevlig personal. Ön i sig är dock fin och vill man bo i stuga/rum så är det ändå på det stora hela okej, miljön väger upp. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Tjärö

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Det gemensamma storköket var ingen höjdare. Smutsigt, överfulla soptunnor. Allt porslin etc låg i diskställen då ingen såg över och plockade in. Då det var fullt ute fick man äta i konferensrummet (rummet utanför var ihopplockad och mörkt). Inget covid-tänk över huvudtaget, stod inget om avstånd (var väldigt trångt i köket när det var många som skulle laga samtidigt), fanns ingen handsprit och som sagt, alla tog ju på alla grejer hur som helst. Boendet var fräscht, men väldigt lyhört.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Kajaksemester med övernattning på Tjärö

Ej rekommenderad av kht, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Bokade rum via STFs hemsida och foto på det rum som vi bokade ( 5-bädds) stämde absolut ej överens med hur det såg ut i verkligheten. Foto visade stort ljust tapetserat fräscht rum med stora fönster. Verkligheten var ett litet mörkt torftigt trångt rum med små fönster långt i från de idylliska foto som visades vid bokningen. Klockan 07:30 var inga av damtoaletterna städade, varken i duschutrymmet (2 toaletter) eller toaletten vid köket. Papperskorgarna var helt fulla. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Meget støj

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark mån 05 jul 2021)
“Desværre lå vores rum ret under personalets soverum, og der var den første nat så meget støj derfra at vi fik sovet meget lidt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mysig omgivning Men begränsat med saker ...

Rekommenderad av Nette, Sverige (Sverige tor 17 jun 2021)
“Mysig omgivning Men begränsat med saker I köket. För att vara så stort. Kyl o frys ok men Saknade hela grytor skålar vinglas mm. Om det är fullt kommer alla inte kunna äta samtidigt”
Totalupplevelse 5 av 5

Ett fantastiskt läge i vacker natur och ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Ett fantastiskt läge i vacker natur och trevlig båtresa. Härligt att sitta i den nya restaurangen nere vid bryggan och se solen gå ner, den är både snygg o serverar god mat. Boendet är dock ganska slitet och konceptet att gästerna ska städa själva funkar inte så bra nuförtiden”
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastiskt ställe med underbar personal...

Rekommenderad av Sacs, Sverige (Sverige tor 27 aug 2020)
“Fantastiskt ställe med underbar personal och vackra byggnader och miljöer. Det enda som drar ner betyget är städningen på rummet. Det var renare när vi åkte än när vi kom dit. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Tjärö är väl värt ett besök!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Hade fantastiska dagar på Tjärö! Härliga omgivningar och promenader. Mycket att utforska för barnen. Kanot och bastuflotte var uppskattat. Trevlig resturang.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.