STF Almdalens Fjällgård

Adress: Almdalen 105, 83562 Föllinge
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 50 av 51 rekommenderar (25 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(50 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

En unik upplevelse

Rekommenderad av Bergdiamant, Sverige (Sverige tor 28 apr 2022)
“Här finns möjlighet att ta del av de svenska fjällen på ett unikt sätt. Tiden har delvis stannat och du får en upplevelse utöver det vanliga. Värdparet i kombination med naturen är fantastiska på att leverera denna upplevelse. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En unik upplevelse

Rekommenderad av Elisabeth Wickzell , Sverige (Sverige tis 05 apr 2022)
“Almdalen bjuder på en fantastisk upplevelse! Naturen är storslagen, maten riktigt god och jagad, fiskad eller plockad runt knuten. Värdarna Randi och Håkan känner området utan och innan och delar gärna med sig. Det är smått omöjligt att hitta något lika prisvärt. Rekommenderas varmt!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevliga värdar, god mat och mycket pris...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 apr 2022)
“Trevliga värdar, god mat och mycket prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevliga Almdalen!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 28 mar 2022)
“Trevligt ställe med god mat och fint bemötande. Om jag fick önska två saker är det krokar på väggarna i boendet och grovt bröd på frukostbuffén. Vi uppskattade vårt besök oerhört mycket!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett väldigt speciellt ställe

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige fre 18 mar 2022)
“Almdalen har en unik placering i sin dalgång med det branta fasaderna mot fjällen. Skidåkningen är fantastisk och scenen underbar. Det kräver ju ett visst kommitment att tas sig till och upp på fjällen här men framåt kvällen kan man känna sig rätt nöjd. Och vill man hålla avstånd till andra så är detta ett perfekt ställe. Du kan alltid ha första spår och behöver inte trängas. Att vara lite off grid är också spännande när man har så mkt uppkoppling i vardagen. Jag kommer tillbaka..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av Rickard E., Sverige (Sverige mån 21 feb 2022)
“Inget annat ord än fantastiskt passar detta boende med dessa fantastiska människor som välkommnar en och lagar fantastiskt god och smakrik vällagad mat, samt har ett leende på sina läppar är trevliga, guidar en vart vi skall åka för den upplevelse vi söker. Världsklass!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En liten pärla

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 sep 2021)
“Almdalens fjällgård är ett väldigt charmigt ställe - med fantastiskt fin och värmande service. Att få uppleva detta - mitt ute i vildmarken - är smått unikt. Alltid lika trevlig upplevelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Unikt och trivsamt i Almdalen

Rekommenderad av Per Brolin med familj, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“En fantastisk plats och ett fantastiskt värdpar. Unikt i sitt slag, underbar natur och en riktig vildmarksupplevelse - fast med lyxiga frukostar och trerätters middagar! Spännande att få ta del av berättelser från livet i väglöst land och härligt att se att det finns människor som vågar och orkar leva lite annorlunda - och dessutom frikostigt delar med sig till oss besökare. Tack Randi och Håkan för en fin upplevelse! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligaste värdarna

Rekommenderad av Calle Saxerbo, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Fantastiskt trevligt omhändertagande av Randi och Håkan . Intressant historik över platsen. Kunde funnits fler alternativa vandringsleder. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra på Almdalens fjällgård

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Vi hade en väldigt bra vistelse i Almdalen. Trevligt bemötande. Rymligt och bra rum med dusch, handfat och köksdel. Vi fick ett eget torrdass ett par meter från huset. Vi bodde med helpension och fick då rejäl och god mat. Perfekt efter långa vandringsdagar. Området är väldigt lugnt och tomt på folk. Perfekt för vandring och fjällsemester utan trängsel. Jag vill verkligen rekommendera detta boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.