STF Almdalens Fjällgård

Adress: Almdalen 105, 83562 Föllinge
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 46 av 47 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(46 av 47rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Unikt och trivsamt i Almdalen

Rekommenderad av Per Brolin med familj, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“En fantastisk plats och ett fantastiskt värdpar. Unikt i sitt slag, underbar natur och en riktig vildmarksupplevelse - fast med lyxiga frukostar och trerätters middagar! Spännande att få ta del av berättelser från livet i väglöst land och härligt att se att det finns människor som vågar och orkar leva lite annorlunda - och dessutom frikostigt delar med sig till oss besökare. Tack Randi och Håkan för en fin upplevelse! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligaste värdarna

Rekommenderad av Calle Saxerbo, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Fantastiskt trevligt omhändertagande av Randi och Håkan . Intressant historik över platsen. Kunde funnits fler alternativa vandringsleder. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra på Almdalens fjällgård

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Vi hade en väldigt bra vistelse i Almdalen. Trevligt bemötande. Rymligt och bra rum med dusch, handfat och köksdel. Vi fick ett eget torrdass ett par meter från huset. Vi bodde med helpension och fick då rejäl och god mat. Perfekt efter långa vandringsdagar. Området är väldigt lugnt och tomt på folk. Perfekt för vandring och fjällsemester utan trängsel. Jag vill verkligen rekommendera detta boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Randi och Håkan jobbar hårt och är trevl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Randi och Håkan jobbar hårt och är trevliga och serviceminded. Vi fick älgkött till middag! Maten var kanon! Vandringen med men ganska jobbigt att gå 9 km till gården. Ta med myggmedel!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

En gömd pärla

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Enkel vandring upp och sen en härlig tre rätters middag med trevligt värdpar. Naturen runt stugan är överraskande, du bor ungefär 1 km från en orörd fjällvärld. Kommer garanterat tillbaka 🙂”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Almedalens fjällgård bästa platsen i fjällen

Rekommenderad av Carolina Garcia, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Almedalens fjällgård är mycket barnvänligt och Randi och Håkan som har gården är så inspirerande och fantastiska människor. God mat och god frukost. Vi vandrade med vår 5 åring och det gissa super bra. Spännande upplevelse och finaste utsikten vi har haft upp i fjällen. Almedalens fjällgård ett plats med hjärta. Vi hade super svårt att lämna platsen. Så fantastiskt var det. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Besök Almdalen

Rekommenderad av Katarina , Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Så trevligt bemötande och en unik plats med fantastisk historia. Väl värt ett besök! Passa även på att boka middag- maten lagas o serveras av värdparet; så gott!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Värdfolket besitter mycket hög kompetens...

Rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Värdfolket besitter mycket hög kompetens i service och omvårdnad. Maträtterna är utsökta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Unikt

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Fantastiskt bemötande och ”hotellfrukost” i världsklass”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inga problem

Rekommenderad av Henrik, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“På Almdalens Fjällgård finns inga problem. Randi och Håkan väljer att alltid se lösningar istället för problem. De bjuder på ett fantastiskt personligt bemötande. Deras gård ligger på en fantastisk sydsluttning. När solen skiner är det fantastiskt! I de paket där mat ingår blir man bortskämd! Dom utklassar hotellfrukostar på alla hotellkedjor. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.