STF Hemavan Fjällstation

Adress: Fjällstigen 2, 920 66 Hemavan
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 88% 56 av 64 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(56 av 64rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Varmt rekommenderas!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Varmt rekommenderas!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Detta var den enda stugan som en möjligh...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Detta var den enda stugan som en möjlighet att värma vatten till dusch. Denna möjlighet borde finnas överallt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Trevlig atmosfär och härlig matsal o ’lä...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Trevlig atmosfär och härlig matsal o ’läsrum’, men rummen har 90-talsstandard.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Fräsch huvudbyggnad, men eftersatt annex...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Fräsch huvudbyggnad, men eftersatt annex. Jag hörde att det skulle rivas och ersättas med ett nytt. Bra. Annars trevligt och mycket goda middagar i matsalen. Lokalproducerad mat och det uppskattade jag. Återvänder gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Prisvärt men bristande generellt underhåll

Ej rekommenderad av Regnjacka på, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Vi bodde i vandrarhemsdelen i annexet. Basic men prisvärt och nära Kungsleden. Det generella underhållet är dock eftersatt, exempelvis en halvtrasig spolknapp på toaletten, en spis i köket som inte fungerade, rumsnyckel som var på väg att gå av m.m.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Bra start och slut läge

Rekommenderad av Stan, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Start fortsätt direkt på Fjällstigen uppåt över slalombacke till naturhuset. Även på måndag gick öppna vita dörren och välja våning 10 i hissen. Sedan går man på brygga till fjällträgård och vidare på enztig markerad med blåskylt(trä, plast). Man kommer till kungsleden. Avslutning buss till slut station köpcenter gå mot Fjällstigen kort bit. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fjälluffa Vindelfjällen 2020

Rekommenderad av L, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Fantastisk upplevelse! Under fjällintrot fick vi se bilder på stugorna och vissa platser vi skulle få uppleva, för att hjälpa oss att hitta. Som helt ny i Vindelfjällen hade jag faktiskt uppskattat färre bilder så att jag fick uppleva det för första gången med egna ögon. Annars var introt mycket bra och nyttigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Lyxigt boende efter fjällvandringen

Rekommenderad av Fjällturen, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Skönt sova i riktig säng och lakan efter en vecka i tält. Trevlig personal som hjälpte oss trots vi kom då receptionen eg var stängd. God och riklig frukost. Bra läge i Hemavan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tråkig fjällstation med trist bemötande

Ej rekommenderad av Tomas L, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Vi bodde på denna fjällstation före och efter vår vandring mellan Hemavan och Ammarnäs. Ett trist ställe där bemötandet är korrekt men inte mer och där det känns som att personalen helst vill göra något annat. Stället känns mer som en kristen lägergård än som en fjällstation för fjällvandrare och fiskare. Finns nog mycket bättre och trevligare boenden i Hemavan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Så dyr frukost utan allergivänlig frukt ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Så dyr frukost utan allergivänlig frukt Varför bara äppelbitar som frukt- äpple är en känd allergen?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.