STF Hemavan Fjällstation

Adress: Fjällstigen 2, 920 66 Hemavan  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (40 av 42 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(40 av 42rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Fint opphold

Rekommenderad av Boas, Norge (Norge sön 15 mar 2020)
“Vi var 3 gubber på skitur. Vi fikk tilbud om rom i Annexet, men ved ankomst ble vi plassert i huvudbyggnaden. Og dette ble perfekt for oss, -takk! Rommet var bra, sengene likeså. Og avstanden til skibakken er ypperlig. Maten var også meget god, takk til kjøkkenet! (Vi hadde full pensjon). Hyggelig og tjenestevillig personell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fjällstationen

Rekommenderad av Victoria, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Allt var bra, suveränt med de stora torkrum men och omklädningsrummet i källaren. Det enda man kunde önska var möjligen lite matigare lunchpaket. Kanske kunde ni skicka med en bit falukorv att grilla tex.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bästa läget

Rekommenderad av Stammisar, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Boende med det klart bästa läget i Hemavan. Älskar lugnet i byggnaden, deras hemlagade mat och alla möjligheter till olika utomhusaktiviteter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Härliga dagar i fjällen.

Rekommenderad av Öbo, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Har haft bra nätter i fjällstugor i Vindelfjällen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Room allocation problem

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 05 aug 2019)
“I was given room 8 (not room 7 as expected because the key was missing). Not a problem for me but the lady in room 8 was expecting a lady only room. By the time this was discovered reception was closed so we made the best of it. Best if you keep to your room allocation procedures in future.”
Totalupplevelse 4 av 5

Trevlig personal, lyhörda rum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Mycket trevligt bemötande av personalen. Bra och ändamålsenliga lokaler. Bra kök och dusch och wc. Ganska lyhört, sån tur var var de flesta gästerna tystlåtna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Ostädat och mycket trasigt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Lampor som står på i fullt dagsljus verkar väldigt onödigt. Läckande kranar tyder på dåligt underhåll. Fullt av myggor, kanske myggfönster vore bra här? Positivt var att få singelrum, tack för det !”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Mkt nöjd

Rekommenderad av Fear, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Personalen på Hemavan fjällstationen var mkt hjälpsamma. Tack vare de fick vi en mycket minnesvärd upplevelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

När vi checkade in så var rummet ostädat...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“När vi checkade in så var rummet ostädat. Köket i andra byggnaden var sunkigt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-04-06 12:23:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.