STF Hemavan Fjällstation

Adress: Fjällstigen 2, 920 66 Hemavan  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (54 av 57 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(54 av 57rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Härliga dagar i fjällen.

Rekommenderad av Öbo, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Har haft bra nätter i fjällstugor i Vindelfjällen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Room allocation problem

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 05 aug 2019)
“I was given room 8 (not room 7 as expected because the key was missing). Not a problem for me but the lady in room 8 was expecting a lady only room. By the time this was discovered reception was closed so we made the best of it. Best if you keep to your room allocation procedures in future.”
Totalupplevelse 4 av 5

Trevlig personal, lyhörda rum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Mycket trevligt bemötande av personalen. Bra och ändamålsenliga lokaler. Bra kök och dusch och wc. Ganska lyhört, sån tur var var de flesta gästerna tystlåtna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Ostädat och mycket trasigt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Lampor som står på i fullt dagsljus verkar väldigt onödigt. Läckande kranar tyder på dåligt underhåll. Fullt av myggor, kanske myggfönster vore bra här? Positivt var att få singelrum, tack för det !”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Mkt nöjd

Rekommenderad av Fear, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Personalen på Hemavan fjällstationen var mkt hjälpsamma. Tack vare de fick vi en mycket minnesvärd upplevelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

När vi checkade in så var rummet ostädat...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“När vi checkade in så var rummet ostädat. Köket i andra byggnaden var sunkigt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Frukost 3 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tor 20 sep 2018)
“Jag läste recensioner innan jag bokade, och uppfattade huvudbyggnaden som trevligare än annexet. Så jag bokade ett rum i huvudbyggnaden och är jättenöjd. Det blev ett trivsamt 4-baddsrum för mig själv med utsikt mot älv, lite fjäll och träd i höstskrud. Där finns allmänna och trivsamma utrymmen. Nu var knappt några gäster där så jag hade mycket utrymme för mig själv. Hur det är med många gäster vet jag ej. Där fanns karta att köpa och man tog sig lite tid för vandringstips. Det enda jag inte tyckte om var köket. Det ligger i källarplan, och är lite mörkt med små fönster och inte så trivsamt möblerat. Dock fanns där köksredskap att använda. Jag föredrog att äta på rummet. Övrigt i omgivningen finns en riktigt stor och välsorterad ICA. Fantastisk natur, men Hemavan i sig själv är rätt tråkig. Det ligger så mycket bråte runt i Hemavan, men jag tror de är lite hemmablinda för det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Boende

Rekommenderad av N Persson, Sverige (Sverige fre 14 sep 2018)
“Trevligt bemötande och fräscht. Borde röjas bland gammal mat i köket. Bodde inte i huvudbyggnaden, utan annexet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Perfekt utgångsläge

Rekommenderad av Tost, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Har med min småbarnsfamilj hyrt ett rum i annexet på fjällstationen. Har där haft självhushåll och gjort dagsutflykter. Tack vare det fantastiska läget var det enkelt att handla eller ta sig till oliks smultronställen såväl med bil som till fots. Rummet var enkelt, lite slitet men välstädat, lugnt och mycket prisvärt. Vi nyttjade bastun i huvudbyggnaden varje dag och lek/motionsrummet var mycket uppskattat att springa av sig i. Servicen var utmärkt och vi fick mycket bra råd och tips rörande våra dagsutflykter. Vi längtar redan efter att få göra en ny tur hit!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Nice place to start when you want to hik...

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna tis 31 jul 2018)
“Nice place to start when you want to hike the mountains. Clean and nice beds. I missed a weatherreport! Most places have this because its very important for the hikers.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.