STF Hemavan Fjällstation

Adress: Fjällstigen 2, 920 66 Hemavan  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (60 av 66 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(60 av 66rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Bra start och slut läge

Rekommenderad av Stan, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Start fortsätt direkt på Fjällstigen uppåt över slalombacke till naturhuset. Även på måndag gick öppna vita dörren och välja våning 10 i hissen. Sedan går man på brygga till fjällträgård och vidare på enztig markerad med blåskylt(trä, plast). Man kommer till kungsleden. Avslutning buss till slut station köpcenter gå mot Fjällstigen kort bit. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fjälluffa Vindelfjällen 2020

Rekommenderad av L, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Fantastisk upplevelse! Under fjällintrot fick vi se bilder på stugorna och vissa platser vi skulle få uppleva, för att hjälpa oss att hitta. Som helt ny i Vindelfjällen hade jag faktiskt uppskattat färre bilder så att jag fick uppleva det för första gången med egna ögon. Annars var introt mycket bra och nyttigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Lyxigt boende efter fjällvandringen

Rekommenderad av Fjällturen, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Skönt sova i riktig säng och lakan efter en vecka i tält. Trevlig personal som hjälpte oss trots vi kom då receptionen eg var stängd. God och riklig frukost. Bra läge i Hemavan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tråkig fjällstation med trist bemötande

Ej rekommenderad av Tomas L, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Vi bodde på denna fjällstation före och efter vår vandring mellan Hemavan och Ammarnäs. Ett trist ställe där bemötandet är korrekt men inte mer och där det känns som att personalen helst vill göra något annat. Stället känns mer som en kristen lägergård än som en fjällstation för fjällvandrare och fiskare. Finns nog mycket bättre och trevligare boenden i Hemavan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Så dyr frukost utan allergivänlig frukt ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Så dyr frukost utan allergivänlig frukt Varför bara äppelbitar som frukt- äpple är en känd allergen?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Fint opphold

Rekommenderad av Boas, Norge (Norge sön 15 mar 2020)
“Vi var 3 gubber på skitur. Vi fikk tilbud om rom i Annexet, men ved ankomst ble vi plassert i huvudbyggnaden. Og dette ble perfekt for oss, -takk! Rommet var bra, sengene likeså. Og avstanden til skibakken er ypperlig. Maten var også meget god, takk til kjøkkenet! (Vi hadde full pensjon). Hyggelig og tjenestevillig personell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Fjällstationen

Rekommenderad av Victoria, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Allt var bra, suveränt med de stora torkrum men och omklädningsrummet i källaren. Det enda man kunde önska var möjligen lite matigare lunchpaket. Kanske kunde ni skicka med en bit falukorv att grilla tex.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bästa läget

Rekommenderad av Stammisar, Sverige (Sverige fre 06 mar 2020)
“Boende med det klart bästa läget i Hemavan. Älskar lugnet i byggnaden, deras hemlagade mat och alla möjligheter till olika utomhusaktiviteter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Härliga dagar i fjällen.

Rekommenderad av Öbo, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Har haft bra nätter i fjällstugor i Vindelfjällen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Room allocation problem

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 05 aug 2019)
“I was given room 8 (not room 7 as expected because the key was missing). Not a problem for me but the lady in room 8 was expecting a lady only room. By the time this was discovered reception was closed so we made the best of it. Best if you keep to your room allocation procedures in future.”
Totalupplevelse 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.