STF Presentcheckar

Adress: Rosenlundsgatan 60, 10462 Stockholm Datum: Tisdag 9 apr 2019 - tisdag 31 dec 2019 Visa karta

Adress: Rosenlundsgatan 60, 10462 Stockholm

Överraska din pappa med en upplevelse på STF, ge din fru en skön övernattning på ett av våra unika vandrarhem eller skäm bort din bästa kompis med ett schysst fjälläventyr.

Med våra presentcheckar öppnar sig en hel värld full av äventyr och upplevelser i Sverige. Vi har nära 400 vandrarhem, hotell, fjällstationer och fjällstugor spridda över hela Sverige. Du kan bo hos STF vare sig du vill uppleva en karg skärgårdsklippa, en solig fjälltopp, en trolsk storskog eller en pulserande storstad.

Presentcheckarna fungerar som betalning på plats, för boende, måltider, aktiviteter och andra produkter som du kan uppleva eller köpa på någon av våra anläggningar.

VIKTIGT: Kontant växel lämnas till max 10 procent av checkens värde. Presentcheckarna är giltiga under hela inköpsåret plus 5 år framöver och kan inte lösas in mot kontanter.

Presentcheckar går endast att beställa för leverans inom Sverige.

Presentcheckarna når dig som köpare efter ca 5 arbetsdagar. För dig som har lite bråttom finns ett grattiskort, som du kan skriva ut själv och ge till din vän, i väntan på att de riktiga presentcheckarna kommer!

OBS! Du ska inte ändra startdatum när du köper presentcheckar, behåll dagens datum.

Visa mer

Välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Medlemspris

Om denna aktivitet