Abisko - Midnattssolsvandring

Adress: 98107 Abisko Datum: Tisdag 7 jul 2020 - lördag 18 jul 2020 Visa karta

71 %

5 av 7 rekommenderar
 • "Skulle du rekommendera detta till en vän baserat på din upplevelse?"

  Våra senaste 7 gäster svarar:

  • Ja

   71%

  • Nej

   29%

 • Totalupplevelse

  • "Ja"
   5
  • "Nej"
   2
 • "En magisk upplevelse"

  söndag 14 jul 2019

  "Efter 1 timmes vandring upp på berget möter vi en sagolik midnattssol. Det kan vara beskrivas som magiskt och fantastiskt. Vi hade en otrolig tur att pricka in en fin sommarkväl..."


Sverige

"Härlig vandring "

4   Mycket bra, rekommenderad  Recenserad måndag 22 jun 2020

Lagom jobbig vandring för nybörjaren. Lönen blev den vackra solen.

4  Totalupplevelse

Caroline Bragnell
Sverige

"Regn o dimma"

1   Mycket dålig  Recenserad fredag 19 jul 2019

Att ha en aktivitet som heter Midnattssolvandring betyder för mig att det är SOL. När vi gick iväg var det dimma och ihållande regn. Jag kunde ju räkna ut att det inte blir någon midnattssol som vi ska få uppleva. Frågade därför i receptionen två timmar innan avgång om det blir inställt men det blev det inte. Det var ju bindande anmälning så vi traskade med. När vi kom upp gick vi ca 200 m till en kulle och där fick vi välja själva om vi ville gå till toppen. Vi var inte intresserade att gå 2 km i regn o dimma för att inte uppleva det vi betalat för. Alla andra ville det så vi fick då välja att stanna i restaurangen eller åka ner. Vi valde att åka ner. En alldeles för dyr promenad och lifttur i regn och dimma.

1  Totalupplevelse

Per
Sverige

"En magisk upplevelse"

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad söndag 14 jul 2019

Efter 1 timmes vandring upp på berget möter vi en sagolik midnattssol. Det kan vara beskrivas som magiskt och fantastiskt. Vi hade en otrolig tur att pricka in en fin sommarkväll. Har man inte upplevt midnattssol och har möjligheten; gör det! Duktiga och kunniga guider förgyllde upplevelsen.

5  Totalupplevelse

Michel Chavarria
Storbritannien

"Climb the mountain, stay for the view! "

5   Utmärkt, rekommenderad  Recenserad måndag 1 jul 2019

It was amazing I really enjoyed climbing the mountain Njulla, the guide was super friendly and she answered all of our questions! Despite being cloudy I really loved my experience there and it was a real treat at the end when our guide got some snacks at the top of the summit!

5  Totalupplevelse

Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.