Kungsleden - Vindelfjällen på egen hand - Sommar

Adress: 92066 Visa karta

Adress: 92066

Upplev Vindelfjällen under sex dagars vandring längs Kungsledens sydligaste sträcka. Vandringen från Hemavan och norrut genom Vindelfjällens naturreservat till Ammarnäs är som att vandra i ett Lappland i miniatyr.

Vindelfjällens naturreservat är Sveriges största och på denna vandring får du uppleva allt från de högalpina områdena i Norra Storfjälls-massivet till en av fjällvärldens största sjöar, Tärnasjön. Däremellan passerar du vacker fjällbjörkskog och Kungsledens näst högsta punkt, 1080 möh samt Västerbottens högsta topp Sytertoppen 1768 möh. Du vandrar även genom två samebyars sommarbetesland och om du visar hänsyn kan du få möta renar, fjällrävar, järvar och många sorters fåglar på din vandring. Glöm inte att ta med en kikare!

Bokning:
Sommaren 2020 inför vi obligatorisk bokning och förbetalning av övernattning i våra fjällstugor. Det innebär att du behöver boka varje boende separat i denna kombinationstur. Detta gör du enklast genom att öppna upp ett boende i taget, via länkarna nedan, och boka övernattning för önskat datum. Samtliga boenden hamnar därefter i en och samma varukorg, där du sedan gör en gemensam slutbetalning.

Visa mer

Om denna aktivitet

Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.