STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (90 av 92 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(90 av 92rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Hit vill jag återvända!

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Jättefint vandrarhem med stor personlig prägel och mycket fint bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En helt fantastisk miljö för ett vandrar...

Rekommenderad av Marie, Sydafrika (Sydafrika tor 06 aug 2020)
“En helt fantastisk miljö för ett vandrarhem!! En ynnest att få tillträde till ett så mysigt träslott. Mycket välskött och fint renoverat med tidstypiska detaljer. Har redan rekommenderat till släkt och vänner! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt, helt enkelt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Fantastiskt läge i Hjo's stadspark och med utsikt över Vättern. Mysiga rum, familjär känsla, rent och fräscht och med sköna sängar. Bra utrustning i köket, och trevliga sällskaps-utrymmen. Lotta, som driver vandrarhemmet, får gästerna att känna sig som vänner på besök. Kan varmt rekommendera vandrarhemmet villa Eira.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt läge i Hjo!

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Detta boende är utöver det vanliga. En fantastisk träkåk med anor från 1800-talet. Enkelt men fräscht i rum och faciliteter. Trevliga gemensamhetsutrymmen och vägg i vägg med en Biergarten och ett trevligt trädgårdscafe (villan söder om) Fntastiskt bemötande av Lotta som var hjälpsam och trevlig. Ps, kakelugnar i nästan varje rum, dock ej i bruk. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mkt bra o centralt boende

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Ett fantastiskt fräscht rum med egen balkong o dusch o toalett precis utanför dörren till vårt rum. Vi var så nöjda o kunde inte bo bättre. Det enda som jag eventuellt skulle klaga på är att det var lite svårt att hitta just vårat boende då det fanns många identiska hus bredvid varandra o husskylten var minimal😉 Inte lätt för vilsna Dalslänningar😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk villa mitt i Hjo. Trevligt be...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Fantastisk villa mitt i Hjo. Trevligt bemötande från början till slut. Rent och fräscht överallt. Har redan rekommenderat dem och kommer gärna tillbaka igen. Tack för den här gången! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Weekendresa

Rekommenderad av Peter Rosberg, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Prisvärt boende om man är två och får ett dubbelrum. Vi var tre och fick ett rum med två dubbelsängar på varann som var väldigt obekväma men det är också allt som var dåligt. Väldigt nära till centrum, hamnen och restaurangerna och krypavstånd till Biergarten i Stadsparken. Billigt med så överlag en 8/10.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Fantastiskt läge med gångavstånd till alla mysiga restauranger/barer/kaféer. Lugnt och stillsamt och mysigt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och hemtrevligt!

Rekommenderad av Malin , Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Mycket vackert hus, både exteriört och interiört. Hemtrevlig och mysig känsla. Trevligt bemötande från personalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem med stil

Rekommenderad av Åsa från Göteborg med familj, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Vackert, välordnat och trivsamt vandrarhem. Finfin utsikt över badhuspark och Vättern. Trevligt och omtänksamt bemötande. Kan verkligen rekommendera! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.