STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (131 av 133 rekommenderar) (32 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(131 av 133rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 32)

Weekendresa

Rekommenderad av Peter Rosberg, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Prisvärt boende om man är två och får ett dubbelrum. Vi var tre och fick ett rum med två dubbelsängar på varann som var väldigt obekväma men det är också allt som var dåligt. Väldigt nära till centrum, hamnen och restaurangerna och krypavstånd till Biergarten i Stadsparken. Billigt med så överlag en 8/10.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej Peter, Vi har olika typer av boende och det stämmer att familjerummen som ni bodde i har en skumgummimadrass av standard kvalitet. Bokar ni dubbelrum nästa gång så har ni madrasser av en tjockare kvalitet.Vi kommer successivt att byta ut madrasser även i familjerummen till en tjockare variant. Du får gärna säga till oss nästa gång så lägger vi en extra madrass i sängen så det blir ännu bekvämare för er. Du är varmt välkommen tillbaka till Villa Eira när det passar er nästa gång!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Fantastiskt läge med gångavstånd till alla mysiga restauranger/barer/kaféer. Lugnt och stillsamt och mysigt!”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej, visst har Villa Eira ett fantastiskt läge, vi gillar att du uppskattar det med närhet till allt vad Hjo har att erbjuda! Välkommen tillbaka till Hjo och Villa Eira!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och hemtrevligt!

Rekommenderad av Malin , Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Mycket vackert hus, både exteriört och interiört. Hemtrevlig och mysig känsla. Trevligt bemötande från personalen. ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej Malin, så glada vi blir att du gillade vårt vandrarhem, välkommen tillbaka till Hjo och Villa Eira!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem med stil

Rekommenderad av Åsa från Göteborg med familj, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Vackert, välordnat och trivsamt vandrarhem. Finfin utsikt över badhuspark och Vättern. Trevligt och omtänksamt bemötande. Kan verkligen rekommendera! ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej Åsa, vad härligt att du gillade att bo hos oss, du är välkommen tillbaka till Hjo och Villa Eira!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende i vackert, själfullt hus vid ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Bra boende i vackert, själfullt hus vid Vättern. Gångavstånd till centrum och en restaurang med fantastisk mat och dryck alldeles runt knuten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fridfullt och vackert!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Jag bodde två nätter i STFs charmiga "villapalats" i Hjo. Fick ett eget rum med utsikt över Vättern! Mycket fint!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk charmigt hus och omgivningar ...

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Fantastisk charmigt hus och omgivningar i kurortsstil från sekelskiftet. Smakfullt och charmigt inrett. Välordnat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättetrevlig ägare som gjorde att vi kän...

Rekommenderad av Linnéa, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Jättetrevlig ägare som gjorde att vi kände oss välkomna i Hjo. Vi fick bra tips om restauranger och frukostställen och andra sevärdheter. Vandrarhemmet är mycket charmigt och har nära till allt. Ur ett coronaperspektiv kändes det väldigt tryggt och rent på vandrarhemmet. Ett besök rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt boende i Hjo

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jun 2020)
“Att bo på Villa Eira är som att komma hem till en gammal faster med sinne för hemtrevnad o renlighet. Mycket hemtrevligt och rofyllt. Man vill gärna komma tillbaka.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 14 jun 2020)
Hej, så trevligt att ni gillade att bo hos oss, trevnad och att det är rent som hos en gammal faster är något vi också gillar! varmt välkommen tillbaka till oss på Villa Eira! hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint och prisvärt boende i Hjo

Rekommenderad av HansAndersson, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“Enda jag saknade var en Tv i sällskapsrummet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.