STF Kiruna Vandrarhem

Adress: Malmfältens Folkhögskola, Campingvägen 3, 981 35 Kiruna  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö, Fjällområde)
Gästbetyg: 89% (54 av 61 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(54 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Nästan hotellstandard

Rekommenderad av Lasse L, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Vårt tvåbäddsrum var nära hotellstandard med eget WC. Rent och snyggt. Mycket kunnig och tillmötesgående personal i receptionen. Bra läge centralt i Kiruna. Lite knappt med husgeråd i självhushållsköket är enda anmärkningen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt på STF Vandrarhem Kiruna

Rekommenderad av sej, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Vi bokade per telefon från bilen men tyckte efter en natt att det var så trivsamt och prisvärt så att vi lade till ytterligare 2 nätter. Tyvärr åt vi bara frukost som var mycket bra men andra gäster berömde den övriga maten med klara superlativer. Vad som var jobbigt var att dörrarna alltid gick i lås så man måste passa sig så att man alltid hade nyckel på sig. Personalens bemötande var berömvärt bra, det kändes att de var inställda på att ordna allt till det bästa för gästerna. Anmärkning: Borde få ett sånt här formulär att fylla i när det gäller Abisko fjällstation dit vi åkte från Kiruna och hade bokat in oss för tre nätter. Där skulle omdömena bli mindre goda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt och funktionellt

Rekommenderad av Alf , Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Lugn o fin miljö. Nära till naturen. Mkt bra restaurang. Kort promenad till centrum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kebnekaise

Rekommenderad av Annie, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Vet att vi fjälluffade, men bemötandet och boendet vi fick på Kebnekaises fjällstation var inte alls trevlig. Personalen himlade nästan med ögonen när vi kom in och vi var tvungna att gå igenom duschen för att komma till vårt rum. På fjällstugorna däremot har boendet varit TOPPEN!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vistelse 13-15 augusti

Rekommenderad av Gerd, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Vi hade bokat en natt på vandrarhemmet och vid incheckning ville vi boka ytterligare en natt och det var inga problem. Rena, snygga rum, kändes lyxigt med både TV och toa på rummet. Väldigt sköna sängar. Stort plus att både frukost och städning ingick i priset. Frukosten var riklig med mycket att välja på. Läget är perfekt med parkering precis utanför. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Duschen låg i källaren men det var inga problem, rent och snyggt. Hela anläggningen var välskött på alla sätt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt boende

Rekommenderad av Vandrande pensionär, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Eftersom boendet i huvudsak var enkla stugor, med stugvärdar och utan direkt service är frågorna inte relevanta. Några av stugorna innehöll sovsalar med alldeles för många gäster i varje sal, drygt 20 och i andra stugor var rummen innehöll rummen mellan 4-8 bäddar. I några stugor var också köken underdimensionerade i förhållande till antal gäster. Nu skedde den här vistelsen under högsäsong vilket också kan påverka trängseln. När vi avvek från Kungsleden blev trängseln i stugorna också påtagligt mindre. Om ni ska bygga om eller renovera stugorna efter Kungsleden så kanske en uppdelning av rummen i mindre enheter vara bra med max t.ex. 10 bäddar i varje rum/sal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skulle gärna ha kunnat äta frukost åtmin...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Skulle gärna ha kunnat äta frukost åtminstone från kl 07.30. Blev stressigt för oss att bara få 20 minuter, eftersom vi skulle med ett tåg. Dt var ju inte bara vi tre i matsalen; många kom kl 08 när dörrarna öppnades. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

super morgenmadsbuffet

Rekommenderad av Gunnar Hansen, Danmark (Danmark lör 03 aug 2019)
“gode senge - meget rolige/tystna omgivelser - badstue - bad i kælderen - tæt på centrum - super morgenmadsbuffet med stort glutenfrit udvalg - udsigt til Kebnekaise fra restauranten - meget/mycket for pengene”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och prisvärt boende.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Allt utmärkt! Förutom duscharna i källaren dit det var en bit och inte så bekvämt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sauna

Ej rekommenderad av Evon , Malaysia (Malaysia tis 19 mar 2019)
“Please stated that the sauna is a mix sauna. We get a big shock when we met a naked guy enjoying the sauna. The sauna is connecting to the ladies shower room without lock.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews