STF Alesjaure Fjällstuga

Adress: 98107 Alesjaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (87 av 88 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(87 av 88rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Vackraste läget på Stf fjällstuga jag se...

Rekommenderad av Camilla , Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Vackraste läget på Stf fjällstuga jag sett!! Otroligt trevlig och hjälpsam personal. Vi fick eget rum, mkt uppskattat i covid tider. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstugor

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Ofta konstiga och excentriska stugvärdar men det blir kanske ett speciellt urval. Underbara stugvärdar i Singistugan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Eftersom det var mycket mygg hade jag ön...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Eftersom det var mycket mygg hade jag önskat, och fler med mig, att det fanns myggnät vid fönstren så att de gick att öppna. Det blev väldigt varmt med stängda fönster på vissa ställen. Vidare så var man tvungen att ta med sig vissa sopor då de inte kunde sorteras vid vissa fjällstugor, och då tänker jag på sådan frystorkad mat i aluminium förpackning som många har med sig. Det hade varit bra om man kunde slänga dessa förpackningar vid varje fjällstuga. Bättre tvättmöjligheter hade önskats och där var Abiskojaure bäst, som hade byggt ett tvättställe av en vedhög där man kunde gå in och tvätta av sig. De hade monterat två trähängare som man kunde hänga handduk/kläder på. Så en eloge till Abiskojaure för detta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt vackert ställe

Rekommenderad av Makrill, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Väldigt vackert ställe ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Completely satisfied

Rekommenderad av Canadian girls, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“All of the staff for extremely helpful and friendly. One staff in particular, Gun, took time to help us with some particular problems and provide individual advise on how we should proceed. She really went out of her way to make sure we felt supported and capable of completing out hiking adventure. Her impact on our trip was very meaningful and appreciated.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevliga stugvärdar.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Trevliga stugvärdar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

11.07.-12.07.2020 Stage 2 Abiskojaure-Alesjaure

Rekommenderad av Ueli, Schweiz (Schweiz ons 22 jul 2020)
“Hiking Abisko FS - Nikkaluokta”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt läge

Rekommenderad av Karralina, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Ligger fantastiskt vackert på en höjd med fin utsikt intill en sjö med klart blågrönt vatten. Ren och fräsch anläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt bemötande. Bra avvägningar utif...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Trevligt bemötande. Bra avvägningar utifrån Covid 19. Bra standard”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevliga stugvärdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Mycket trevliga stugvärdar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.