STF Abiskojaure Fjällstuga

Adress: 98107 Abiskojaure  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (210 av 222 rekommenderar) (56 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(210 av 222rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 58)

Friendly hut

Rekommenderad av Barbara, Tyskland (Tyskland ons 16 sep 2020)
“Nice hut, friendly people”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastu

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige fre 11 sep 2020)
“Jag har lite svårt att förstå beslutet att hålla bastun stängd pga Corona. Trots allt bodde vi flera pers i varje stuga och stundtals kunde det bli trångt i köket. I en bastu kan man ju för det första boka tid och man behöver ju inte dela med okända, Värmen gör ju oxå att risken för smitta är obefintlig. Bastun är ju verkligen pricken över iet efter en lång dags vandring. Saknade bastun mycket. Annars var allt superfint. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vackert läge

Rekommenderad av Eli&Nillan, Sverige (Sverige ons 09 sep 2020)
“Fin stugby. Synd att bastun inte fick användas. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiska stugvärdar som gör det lilla...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Fantastiska stugvärdar som gör det lilla extra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Många personer i samma sovsal

Ej rekommenderad av A, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Vi bodde i en 16 manna sal med en ettåring. Det var inte optimalt för varken oss eller för de andra gästerna. Vi var dock inte lika störda som vissa andra gäster, vilket kändes tråkigt. Ganska trångt i köket på morgonen och även en till 16 manna sal i anslutning till vårat. Ett litet torkrum gjorde att det blev mycket kläder där i. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra bemötande o mottagande. Excel...

Rekommenderad av Ywa Daugaard, Sverige (Sverige mån 31 aug 2020)
“Mycket bra bemötande o mottagande. Excellent skulle jag vilja säga, seriöst arbetande STUGVÄRDAR!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inte covidsäkert

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Vi låg 11 personer insett rum för 12. Delade kök med alldeles för många. Även de som tältade kom in i köket. Det verkade som att två stugor med bäddar var avstängda. Då blev det väldigt trångt i de andra som var öppna och något covid avstånd var det verkligen inte. På övriga stugor utmed Kungsleden var det betydligt säkrare.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Abiskojaure

Rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Vi fick ett trevligt bemötande efter att ha sprungit sista biten i hällregn. Enda negativa var att torkrummet fungerade dåligt och våra blöta kläder var fortfarande blöta morgonen efter. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nöjda vandrare

Rekommenderad av Anette o Svante , Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Härligt bemötande. Trevlig genomgång hur allt funkar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Socialt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Stugan ligger längs Kungsleden vilket gör att många passerar. Rymlig stuga och ganska rymligt kök vilket behövs då det ofta är mycket folk som bor över. Fantastiskt bemötande av stugvärd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.