STF Backåkra Vandrarhem

Adress: Östra Kustvägen 1231, 27177 Löderup  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (191 av 207 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(191 av 207rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 85)

Prisvärt

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“För rum 15 som vi hade betalar man 1000 kr/natt. Det är ett väldigt litet rum utan handfat och dusch. Då är detta pris för högt för rummet, man kan få hotellrum med hög standar för samma kostnad. För övrigt en trevlig vistelse på vandrarhemmet och fin natur intill.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (mån 03 aug 2020)
Va skönt att ni hade det bra hos oss! Det 2-bäddsrum ni bodde i kostar 760:-/natt. Ni har säkert betalt till för frukostbuffé och lakan för att komma upp i 1.000:-.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevligt vandrarhem

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Backåkra är ett enkelt och trevligt vandrarhem med vackra omgivningar. God och riklig frukost serveras. Det finns gott om möjligheter att laga egen mat. Jag återvänder gärna.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Tack för dessa värmande ord! Hjärtligt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och bekvämt

Rekommenderad av Emmy, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Läget för Backåkra är otroligt vackert. Innergården där en kan äta och sitta i solen är jättefin! Det går att promenera till Dag Hammarskjölds gård genom vacker natur. Vi bodde i annexet i rum med 2 enkelsängar. Sov bra. Toaletterna ligger i ena änden av huset såndet blev inga störande ljud från dem. Toppen städning och välutrustat kök.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Visst är vår trädgård fin och mysig! Skönt att höra att ni trivdes här!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ombonat och mysigt

Rekommenderad av Filippa, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Bra frukost och trevliga rum. Tips är att sätta upp rullgardiner. Mysig trädgård och bra läge!”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Frukosten och trädgården är vi extra är vi ganska stolta över. Bra tips med rullgardiner! Vi har redan börjat montera sådana i vissa rum där det är möjligt. Hoppas vi ses igen!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

-

Rekommenderad av -, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“-”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En underbar pärla, så mysigt ställe

Rekommenderad av Familjen Klasson, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Helt fantastiskt mysig trädgård, många sittmöbler överallt .Trivsam samvaro med andra boende. Många tog möjligheten att läsa och värma sig med de sköna filtarna som fanns tillgängliga.Bordtennis och möjlighet för frisbee för de unga. Vi hyrde även cyklar från vandrarhemmet och tog en ca 3-4km tur till Sandhammaren helt i närheten .Frukostbuffén smakade så gott med hembakat bröd och fint pålägg. Bra ordning i coronatider med ordnat kösystem ,handsprit och buffé tider med trevlig betjäning i köket. Bra med platser att äta på både inomhus vid regn och utomhus i trädgården vid sol. Bekväma rum i lagom storlek. Fräscha badrum. En supertrevlig vistelse -kommer gärna tillbaka .”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Dessa är ord som är mumma för våra själar. Vi tycker ni beskriver precis det vi med allt vårt arbete försöker skapa här. Härligt att ni ser detta! Skönt att ni uppskattade vårt corona-arbete också. Detta har tillsammans med alla gäster fungerat utmärkt i sommar. Vi ses!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge och boende på Österlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Bra läge i Backåkra och närhet till hav och vandring. Mysig innergård med många olika trädgårdsgrupper. Återvänder gärna hit igen”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Ser fram emot ert nästa besök!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt bra läge för att utforska Österlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Väldigt trevligt vandrarhem med ett mycket bra läge i vackra Österlen. Hemmakänsla - inredningen andas mycket kärlek. Lite trångt i köket i paviljongen kanske. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Tack för dessa fina ord! Hemmakänslan jobbar vi hårt med.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt vandrarhem, med allt man behöve...

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Trevligt vandrarhem, med allt man behöver! Fin trädgård, uthyrning av cyklar, en väldigt god frukostbuffé med hembakta frallor.”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
Skönt för oss att höra att ni trivdes och gillade våra hembakta frallor!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övernattning i backåkra

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Vi hade en trevlig övernattning på Backåkra vandrarhem. Vandrarhemmet låg en bit ifrån Löderupstrandbad och det var en promenad längs en landsväg för att komma dit då vi vandrade. Vi bodde o ett trevligt trebäddsrum i annexet där det både fanns toalett/dusch och gästkök. Vandrarhemmet hade även en stor trädgård med möjligheter till att sitta och äta. ”
STF Backåkra Vandrarhem svarar (tis 04 aug 2020)
I år har vi haft väldigt många vandrare, vilket ett vandrarhem ska ha. Trevligt! Till Löderups strandbad finns många fina stigar att gå om man inte vill följa landsvägen. Nästa gång visar jag er dessa på en karta.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.