STF Ljungdalen Vandrarhem

Adress: Ljungdalen 805, 84035 Ljungdalen  visa karta
Område: Härjedalen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (106 av 114 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(106 av 114rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Nyrustade rum med altan och möjlighet at...

Rekommenderad av Vandrarna, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Nyrustade rum med altan och möjlighet att packa in saker därifrån. Är nog osäkert om altanen kommer användas dock med tanke på fjällväder och mygg. Köket var ok men för få sittplatser. Samlingsrummet lite slitet men ok. Det var en långtidsboende på vandrarhemmet som var ganska högljudd och låg i soffan och tittade på tv. Det kändes inte ok så vi var mest på rummet....dock så skulle vi ut på fjällvandring så vi sov bara en natt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig och tillmötesgående värd....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Mycket trevlig och tillmötesgående värd. Eva var suoerbra😊👍”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pågår renovering?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“STF Ljungdalen är det hittills fulaste och omysigaste STF-boendet jag varit på. Bodde på övervåningen där det såg ut som att det hade påbörjats en renovering, men att den hade avstannat. Myggnät saknades även i rummet, vilket i kombination med att det var rejält varmt och myggit ute gjorde att sömnen blev väldigt svår. Har varit på många andra stf-boenden som alltid brukar vara mysiga och smart planerade. Här kändes det som att det saknades tanke och känsla när man planerat och inrett. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Prisvärt boende med utmärkt service

Rekommenderad av Simon , Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Jättebra service och bemötande av Eva, väldigt behjälplig och tillmötesgående! Kunde ordna så vi fick basta. Rummen var lite i kallaste laget och ljudisoleringen från köket inte jättebra, någon mer dörr emellan skulle göra bra för ljudnivån. I övrigt väldigt trevligt och prisvärt boende! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra frukost. Kallt på rummet på natten.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Bra frukost. Kallt på rummet på natten. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och snyggt, enkel standard. Har bot...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Rent och snyggt, enkel standard. Har bott där flera dagar i fem år nu och det har alltid varit lugnt och trivsamt. Observera att det är självhushåll vilket passar perfekt förcfåhelskådare, fotografer, fjällvandrare och alla andra som kan behöva välja sina mattider själva då morgnarna är tidiga och kvällarna sena. Priset kontra service och standard är otroligt bra måste jag säga som bott på många vandrarhrm runtom i Sverige. Samma standard kostar 2-3 ggr priset i Skåne t ex. Alla rum är nu renoverade samt övre badrummen, nedre badrummen och kök är helt Ok. Eva är kunnig om traktenoch bemödar sig om att hjälpa gäster med tips om aktiviteter etc. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bortglömd

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 apr 2020)
“Blev bortglömt, pga. av att många hade avbokat”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vädret

Rekommenderad av unna ola, Sverige (Sverige tis 07 apr 2020)
“Alltså! Jag tycker att STF kan ordna bättre väder! Nu har det blåst 3 dagar i rad.☃️”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt och personligt bemötande...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 mar 2020)
“Mycket trevligt och personligt bemötande av värden Eva!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Eva är fantastisk

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige lör 21 mar 2020)
“Det är alltid kliniskt rent t o m i hundrummen som jag hyr. Eva är så serviceminded och sliter för att fixa i lite nedgångna byggnader. Härligt med tillgång till bastu efter en dag på fjället! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.