STF Falun/Hälsinggården Vandrarhem

Adress: Vandrarvägen 3, 79145 Falun  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 98% (54 av 55 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(54 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Bra och prisvärt

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Rent och fräscht. Fungerade jättebra med nyckelhämtning trots att vi kom sent. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Bra vandrarhem

Rekommenderad av Anna H, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Mycket fräscht och trevligt ställe. Bra bemötande och trevlig personal. Bra ordnat med frukostbricka i Coronatider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Great value accommodation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Just what you expect from STF. Basic great value accommodation with everything you need. Well organised and clean. Always a fan of stf!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Trevlig bemötande och frukostbricka fixa...

Rekommenderad av Limarta, Sverige (Sverige fre 21 feb 2020)
“Trevlig bemötande och frukostbricka fixad utan problem”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Lagom?

Rekommenderad av Lagom?, Sverige (Sverige sön 16 feb 2020)
“Saknar information, om sånt som lakan, handduk m.m. om toalett finns i rummet. Brukligt är att detta finns i en checklista, vad som krävs av mig eller vad som finns i rummet i resedokument. Som vanligt är website, applikation dåligt utformad och segt. Undersök hur booking.com eller https://www.hotels.com/ fungerar, det kan vara på tiden att stf.se blir bättre.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Jag känner till boendet,återkommer gärna...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“Jag känner till boendet,återkommer gärna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Hälsinge gården

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Vandrarhemmet låg mycket fint, lugnt och fridfullt. Trevliga promenadområden och nära vattnet. Mycket rent och fräscha lokaler och rum. God frukost. Återvänder gärna om jag får möjligheten. Rekommenderar detta vandrarhem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Dyr frukost i förhållande till vad man f...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Dyr frukost i förhållande till vad man fick...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

boende i "gamla huset"

Rekommenderad av iliora, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Rummet luktade unket och det gick inte att vädra ut.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Fint ställe

Rekommenderad av Luffarlasse, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Jag har bott här förut. Allt funkar bra och det är inget krångeö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.