STF Höga kusten/Kustladan Vandrarhem

Adress: Skoved 302, 870 32 Ullånger  visa karta
Område: Höga kusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 82% (62 av 76 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(62 av 76rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Underhåll av byggnadena

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Byggnaderna behöver ses över , bodde i annexet under huset rumstera grävling ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende till lågt pris. Mycket bra me...

Rekommenderad av Kattis , Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Bra boende till lågt pris. Mycket bra med grönytor och pool, barnen älskade det! Ingen fläkt i köket, ingen ugn men det finns i köket som hör till campingen bredvid. Dålig/ingen ventilation på rummet. Bra läge nära Skuleskogens nationalpark och Skuleberget.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kustladan STF

Ej rekommenderad av Gertrud, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Maten var god. Valfrihet var måltiden intogs. Luktade otroligt illa på toaletterna och bara en dusch”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

En kortvecka i Kustladan

Rekommenderad av SofiRi, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Vi trivdes bra på Kustladan. Servicen var trevlig men ibland långsam pga många kunder och lite osäkerhet. Poolen uppskattades mycket! Rummet var bra och sängarna sköna, men en fläkt utanför fönstret gjorde att det lät mycket när fönstret var öppet, och ljud från E4 hördes också tydligt då. Det gemensamma köket var fräscht och lagom stort och uppstyrt, bra med en hylla för leftovers där man kan fynda från tidigare gäster! Läget perfekt för att utforska Höga kusten! Maten i restaurangen var OK men inte jättegod, ganska prisvärt om man som vi är van vid restaurangpriser i Stockholm ändå. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Köket dåligt utrustat, diskmedel saknade...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Köket dåligt utrustat, diskmedel saknades, överfulla papperskorgar & påsar att byta med saknades”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Passar för en-natt-stopp

Rekommenderad av Ann-sofi, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Boendet ligger ganska nära E4:an. Trafiken hördes. God mat, men saknade veg-alternativ. Naturskönt område med flera möjligheter till promenader och vacker utsikt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duscharna i huset var under all kritik. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Duscharna i huset var under all kritik. Toapapper fylldes inte på. Personalen var trevliga men flera mycket oerfarna. Huvudbyggnaden luktade mögel, behöver troligen en rejäl renovering. I stort ett trevligt ställe. Ligger bra i förhållande till E4 och allt som hör Höga kusten till.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Camping?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Det kändes mer som campingplats än vandrarhem med servicehus med enkel toalett/dusch. Det gemensamma köket var nytt och fräscht.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

God mat😋

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Välkomponerad frukost på bricka. Smarrig hemlagad sommartallrik på midsommarafton.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 nov 2019)
“Köket behöver fyllas på med tex skärbräda och större kastruller. En köksfläkt vore också bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.