STF Tåtorp/Göta kanal Vandrarhem

Adress: Tåtorp Göta Kanal, 54993 Moholm  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 99% (70 av 71 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(70 av 71rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 21)

Hit vill jag återvända!!

Rekommenderad av Snögren, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Vi var ute med två av våra underbara barnbarn för att cykla utmed Göta kanal....när vi nådde Tåtorp för första övernattningen var killarna trötta efter en dag av många intryck.....vi checkade in i fantastiskt rum på andra våningen....vilket härligt luftigt rum med balkong och härliga sängar.....vi bad den trevliga värden om tips på badplats.....vi cyklade till en underbar badvik ca 1 km bort......underbart vackert......betande får tog emot oss.....en vacker badvik med härligt vatten......kunde dagen sluta bättre!?!.... Vi intog matsäcken i växthuset blad slingrande vinrankor och allehanda kryddväxter......David 8 år utbrast plötsligt: mormor, hit måååååååste vi återvända!!!! Ett mkt gott betyg av en mkt trött cyklist. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saknar möjlighet att köpa mat

Rekommenderad av Maria Magnusson, Sverige (Sverige mån 24 jun 2019)
“Borde inte stå att det finns café när det inte för det - tydligen mycket begränsade öppettider. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En underbar oas med en toppen frukost!

Rekommenderad av Staffan, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Bra rum och ett mycket trevligt värdpar. En fantastisk trädgård att koppla av i. Frukosten var utsökt och riklig. Prisvärt boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt boende i fin miljö.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Genomtänkt på alla sätt och mycket trevligt bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Idyll

Rekommenderad av ILÖ, Sverige (Sverige fre 31 aug 2018)
“Härligt läge, mysigt boende. Önskar dock att dusch o toalett varit i samma plan. Mycket trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende i Tåtorp

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Ett trevligt vandrarhem/B&B ett stenkast från Göta kanal inköp från sjön Viken. I trädgården finns ett par lusthus inredda med bord och med vinrankorna och tomater klängandes utmed väggarna. Där kunde vi sitta och njuta ett medhavd middag på kvällen i bästa Ernst- eller Mandelmann-anda och bara njuta. Frukosten serverades i en separat paviljong där man antingen kunde sitta inne och äta, ute på verandan på baksidan eller under något av de äppelträd som finns i trädgården. Där vi bodde var det delad toalett och dusch, men det fungerade bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fantastisk miljö

Rekommenderad av Rita, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Att vistas ute och inne på Tåtorp är fantastiskt. Det vackra, genomtänkta och inbjudande gör att det är lätt att återvända och peka ut för vänner.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avkopplande miljö

Rekommenderad av Ingemar, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Härligt läge vi Göta Kanal och slutet på allmän väg - lungt och idylliskt, perfekt för cykelturer efter kanalen mot Sjötorp. Lite dåligt med en bara en dusch. Bemötandet vid frukosten var lite "snäsigt" och levde inte riktigt upp till våra förväntningar. Frukosten var helt ok men levde kanske inte upp till beskrivningen på hemsidan. Totalt sett ändå ett ställe vi kan rekommendera.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint ställe gott bemötande men ganska dy...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Fint ställe gott bemötande men ganska dyrt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Unikt boende och omsorgsfulla värdar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Jag och min son trivdes utmärkt i de mycket fina lokalerna och härliga omgivningen. Jättefint bemötande med fantastisk frukost och härligt att få leka med får och katter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.