STF Bunge/Fårösund Vandrarhem

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund  Visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (112 av 113 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(112 av 113rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-29 av 29)

Bo i Fårösund

Rekommenderad av simgu, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“I historiskt minne från lottornas tid bode vi sjysst Två nätter i frid. Säsongen är kort det var tyst o stilla och rent o fint det stället vi gilla!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Spännande boende med cykelavstånd till Fårösund och Bungnäset

Rekommenderad av Singhen, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Avslappnad vänlig och tillmötesgående personal. Fin miljö med val att sitta i det trevliga allrummet eller i stugans lilla matsal. Prisvärt med ordentlig frukost i priset. Hoppas kunna komma dit igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fridfullt naturnära läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Spenderade 3 nätter på Bunge vandrarhem. Mycket rent och fräscht rum. Läget är lugnt och nära till Fåröfärjan. Bra bemötande och service från värden. Praktiskt med cyklar för uthyrning. Uppskattade att komma sent efter högsäsong för att kunna njuta av den säregna naturen på Fårö och cykelturer utan att trängas med så många. Rekommenderar detta boende varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra med frukost. Dock funkade inte wifit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Bra med frukost. Dock funkade inte wifit i vårt rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Väldigt litet rum. Svårt att öppna dörre...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 16 jul 2019)
“Väldigt litet rum. Svårt att öppna dörren, då resväskan var tvungen att stå bakom. Mysig atmosfär. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Rent och trivssamt boende!

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Rent och fräscht, mycket prisvärt då frukost ingick. Intressant historia med Lottaskola mm. Gångavstånd till Fårösund med några matställen och affär. Trevligt område med studsmatta och grönområden. Rekommenderar ett besök på friluftsmuseet Bungemuseet strax intill!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Låg standard men fantastiskt läge

Ej rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Fantastiskt läge precis vid havet. Härligt område med stor gräsmatta tillhörande vandrarhemmet. Låg standard på rummen, men helt ok. De gemensamma duschutrymmena var inte så fräscha. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 1 av 5

Personligt o fräscht

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Kom cyklandes med en del packning och skulle tillbringa dagen på Fårö så jag stannade till och bad om att få ställa av mina väskor på vandrarhemmet. Inga som helst problem, fick dessutom redan på fm tillgång till en s.k. studio med gott om plats, kändes fräscht och nytt. Saknade skriftlig information på rummet men tog reda på det som behövdes. Stannade två nätter, lugnt o stilla i omgivningen och tillgång till allt som behövdes. Affär och fik i Fårösund bara nån kilometer bort. Skönt när vandrarhemmen fungerar så här bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Flyglotta på återbesök i Bunge

Rekommenderad av Flyglottan, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Vi kom söndag em, receptionen var stängd. Vår nyckel fanns i brevlådan, det är OK. Vår barack såg övergiven ut med en dörr öppen på baksidan, köket var ostädat med inbränt fett på hällen, dåligt diskat och sopor kvar i gemensamma utrymmen. Huset ser ut att vara i fallfärdigt skick: i vårt rum hade vatten läckt in från taket in i belysningsarmaturen och torkat in. Fönster var i mkt dåligt skick. Duschrummen var i stort behov av renovering med flagande våtrumstapeter etc. Frukost ingick inte för oss och kan inte betydsättas, men det gjorde det för ett par andra gäster som bokat via en extern site, Lite märkligt kan tyckas. Jag är förvånad över standarden, men inte helt överraskad eftersom vi för c:a 8-10 år sedan bodde på STF i Lärbro. Det blev lite av en deja vu. Gotland är mkt välbesökt och jag förväntar mig en bättre standard på boendet, absolut ingen lyx - det räcker om det är fräscht och rent. Jag förväntar mig mer av STF än vad Bunge vandrarhem hade att erbjuda. Under 70-talet deltog min hustru på en kurs för flyglottor och bodde då i barackerna som då var grå.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.