STF Bunge/Fårösund Vandrarhem

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund  Visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (112 av 113 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(112 av 113rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 29)

Rekommenderas

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Mycket fina och fräscha rum i en vacker miljö med intressant flyg- och militärhistoria. Mycket trevligt bemötande av personalen. Nära till allt intressant på norra Gotland. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ett av de bästa vandrarhem jag bott på. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Ett av de bästa vandrarhem jag bott på. Jättefina, rymliga och moderna lägenheter med sköna sängar fint pentry med stor kyl och frys. Fint med egen dusch och wc. Väldigt trevlig och god frukost. Möjlighet att tvätta och torka kläder i torkskåp var också uppskattat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge för Fårö och norra Gotland utfl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Bra läge för Fårö och norra Gotland utflykter. Trevliga värdar och mycket fräscha rum. I alla fall i Biskops som vi kan uttala oss om. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

bo i Bunge

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Trevligt vandrarhem på historisk flygplatsmark i lottakårens logement. Husen är av enkelt slag från kriget, men insidan har bra standard numera. God frukost och vänlig personal. Wi-fi fungerade dock inte tillfredsställande. Verkade vara fel på en accesspunkt.”

Enkelt boende med vänligt bemötande

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Ett vandrarhem med moderna men något karaktärslösa rum (förutom de fantasiska vintage-våningssängarna i metall!) Rent och fräscht, gott skick. God frukost. Mycket trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt och fräscht nära natur

Rekommenderad av Fia , Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Mycket trevligt bemötande. Pga Corona blev vi uppgraderade och fick tillgång till toalett och kök på rummet (lien lgh) något som vi verkligen uppskattade. Möjligheten att låna cykel betydde mycket. Trevligt ställe med närhet till både strand och affär på cykelavstånd. Frukost med många olika val. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Återvändande stammis

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Bor alltid på Bungevandrarhem när på norra Gotland.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Fräsch och fin lägenhet. Trevligt bemöta...

Rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige tis 22 okt 2019)
“Fräsch och fin lägenhet. Trevligt bemötande när jag ringde om nyckelithämtning! Enda negativa jag kan komma på är att källsorteringsrummet var ofräscht.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Lugnt

Rekommenderad av Bill, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Boende i klass lugnt och fint. Spännande omgivning. ICA butik, Bar och restauranger i området. i området.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Mycket trevligt vandrahem med trevligt v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“Mycket trevligt vandrahem med trevligt värdpar. En konsert ordnades i matsalen en kväll. Kul!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.